وبینار استراتژی‌های میلیونی (15 آبان)
روز
ساعت‌
دقیقه
ثانیه
به زودی تاریخ جدید وبینار اعلام می شود.
درخواست مشاوره ثبت نام در کربن پلاس
صرافی توبیت (Toobit) جدیدترین و بهترین صرافی برای ایرانی ها
لوگو آکادمی شامی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
[biger_btn_auth]
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
لوگو آکادمی شامی
[biger_btn_auth]
انواع تتر

انواع تتر و شبکه های مختلف آن

انواع تتر را می‌توان با توجه به ساختار کلی آن‌ها دسته‌بندی کرد. شبکه‌های تتر نیز شامل مواردی همچون اتریوم، ترون،‌سولانا و بیت کوین می‌شود.
اشتراک گذاری

ارز تتر در سال‌های اخیر به یکی از مهم‌ترین رمزارزهای دیجیتال تبدیل شده است. این افزایش محوبیت مباحثی همچون شناخت انواع تتر و همچنین شبکه‌های مربوط به این ارز را به یک ضرورت اصلی تبدیل می‌کند. در واقع همه افرادی که در حوزه ارزهای دیجیتال فعالیت می‌کنند باید به طور کامل با این موضوع آشنا باشند تا بتوانند از دارایی خود در شرایط گوناگون بهره ببرند.

انواع تتر را می‌توان با توجه به ساختار کلی آن‌ها دسته‌بندی کرد. شبکه‌های تتر نیز شامل مواردی همچون اتریوم، ترون،‌سولانا و بیت کوین می‌شود. این موارد در کنار هم به کاربران اجازه می‌دهند تا تتر مدنظر خود را به راحتی و بدون دردسر در لایه‌های مختلف به راحتی انتقال دهند.

آشنایی با انوع تتر

تتر از جمله رمزارزهایی به شمار می‌آید که برای بار نخست تنها در بلاک چین بیت کوین به کار گرفته شدند. پس از محبوبیت یافتن تتر، شاهد فعالیت آن در سایر شبکه‌های موجود در این زمینه بودیم. این روند به قدری پیشرفت کرد که امروزه از تتر به عنوان یکی از پرکاربردترین ارزهای دیجیتال در دنیای رمزارزها یاد می‌شود. در ادامه به هر یک از انواع تتر می‌پردازیم تا درک بهتری از مدل‌های مختلف این ارز پرکاربرد و البته بسیار محبوب داشته باشید.

آشنایی با انوع تتر

1. تتر اومنی (Omni)

اولین تتری که باید از بین انواع تتر به آن اشاره کنیم، تتر اومنی است. در زمان شروع فعالیت تتر در شبکه بلاکچین، از لایه اومنی برای پوشش آن استفاده می‌شد و به همین دلیل امروزه یک نوع تتر با نام اومنی وجود دارد. با دلیل فراگیری سایر مدل‌های تتر در حال حاضر، تقریباً در حال از بین رفتن تتر اومنی هستیم. این تتر دیگر کاربرد چندانی ندارد و بسیاری از کاربران به جای استفاده از آن، ترجیح‌ می‌دهند به سراغ سایر تترها بروند.

در هر صورت نباید از اهمیت بسیار مهم این نوع تتر چشم‌پوشی کنیم. همان‌طور که گفته شد،‌ این تتر نخستین مدل از چنین ارز محبوبی محسوب می‌شود که نقشی کلیدی در به وجود آمدن شخصیت و ماهیت کلی ارز تتر در بین کلیه فعالان حوزه رمرز ارز داشت.

2. تتر ERC-20

نمی‌توان از انواع تتر سخن گفت، اما به تتر ERC-20 نپرداخت. این تتر به شکل اختصاصی مربوط به شبکه اتریوم است. بر اساس آمارهای ارائه شده می‌توان بیان کرد که این نوع تتر مربوط به شبکه اتریوم از پر استفاده‌‌ترین انواع مختلف تتر به شمار می‌آید. البته، این موضوع با توجه به میزان بسیار زیاد کاربرانی که در شبکه اتریوم فعالیت می‌کنند، جای تعجب ندارد.

به طور کلی گفته می‌شود که بخش بسیار زیادی از کل معاملات صورت گرفته در درون شبکه اتریوم و انواع تتر تنها به تتر ERC-20 اختصاص دارد. به همین دلیل است که امروزه شاهد افزایش هزینه‌های انتقال تتر در این شبکه در مقایسه با سایر بلاک‌چین‌های موجود هستیم.

در واقع وقتی که به سراغ تتر ERC-20 می‌روید،‌ باید خود را آماده پرداخت هزینه‌های تراکنش سنگین‌تری کنید. این هزینه‌های تراکنش در هر شرایطی اعمال می‌شوند و تنها مختص به یک مورد خاص نیستند. بنابراین، اگر قصد ندارید هزینه‌های زیادی را در این زمینه بپردازید، بهتر است به سراغ استفاده از سایر مدل‌های تتر بروید.

3. تتر TRC-20، یکی دیگر از انواع تتر

تتر TRC-20، یکی دیگر از انواع تتر

یکی دیگر از انواع تترهای موجود در بازار رمزارزها، تتر TRC-20 به شمار می‌آید. این نوع تتر مختص به بلاکچین ترون است. همان‌طور که احتمالاً می‌دانید، اصلی‌ترین ویژگی مربوط به بلاکچین ترون نیز پایین بودن هزینه تراکنش در آن محسوب می‌شود.

فرض کنید که قصد دارید مقداری تتر را به سادگی انتقال دهید، هزینه مربوط به این نوع تراکنش در بلاکچین اتریوم چیزی برابر با سی دلار است! حال شاید تعجب کنید اگر بگوییم که هزینه انجام همین تراکنش بر بستر بلاکچین ترون تنها یک دلار خواهد بود. بنابراین،‌ باید گفت که تتر TRC-20 برای افرادی مناسب است که در بلاکچین ترون فعالیت می‌‌کنند و به دنبال استفاده از هزینه‌های پایین تراکنش در این بلاکچین به خصوص هستند.

4. تتر SOL

این مدل از انواع تتر همان‌طور که از نام آن مشخص است، به شبکه سولانا تعلق دارد. این شبکه را می‌توان پرسرعت‌ترین شبکه‌ای دانست که می‌توان به کمک آن به راحتی تتر را منتقل کرد. عمده محبوبیت شبکه سولانا وجود بازی‌ها و ان اف تی‌های گسترده در سطح آن به شمار می‌آید. این ویژگی‌ شاید در نگاه اول ساده به نظر برسد،‌ اما همین امر موجب شده است تا کاربران بسیار زیادی به سراغ بهره‌برداری از آن بروند. طبیعتاً به منظور انجام تعاملات مالی در این شبکه‌ها به یک ارز خاص نیاز داریم. اکثر کاربران نیز ارز تتر را در این شرایط انتخاب کرده‌اند.

5. تتر POLYGON

اگر به دنبال گستردگی در زمینه ارائه تراکنش‌های مختلف هستید، توصیه ما به شما استفاده از تتر POLYGON است. این شبکه به طور کلی به نحوی طراحی شده است که تراکنش‌های بسیار زیادی را در کثری از ثانیه به انجام برساند. در حالی که در شبکه‌های همچون اتریوم همه کاربران تنها محدود به انجام سی تراکنش در یک ثانیه هستند، این میزان در شبکه پلیگان از هفت هزار عدد نیز فراتر ‌‌می‌رود.

در بین انواع تتر، از تتر پالیگان با نام MATIC-USDT یاد می‌شود. بنابراین، اگر زمانی با این عبارت روبه‌رو شدید، بدانید که منظور اصلی، تتر پالیگان است. باید به این نکته اشاره کنیم که حتی هزینه مربوط به انتقال تتر نیز در این شبکه نسبت به مواردی همچون اتریوم فوق‌العاده مناسب به نظر می‌رسد. به عنوان مثال جهت انتقال یک تراکنش تنها به ۰.۰۲ دلار نیاز خواهیم داشت. بنابراین به طور کلی می‌توان بیان داشت که تتر پلیگان به دلیل سرعت بالای تراکنش و همچنین کارمزد مناسب خود می‌تواند گزینه خوبی برای اکثر کاربران باشد.

6. تتر BEP -20

تتر BEP – 20 به شکل مستقیم بر روی شبکه بایننس اسمارت چین به کار می‌رود. این تتر نیز از محبوب‌ترین انواع تتر به شمار می‌آید و می‌توان با کمک آن تراکنش‌های مختلفی را انجام داد. پشت این شبکه، شاهد قرارگیری صرافی بایننس هستیم و به همین دلیل اکثر کاربران به دلیل اعتماد خود به صرافی بایننس از تتر BEP – 20 استفاده می‌کنند.

شبکه بایننس

با توجه به این موارد می‌توان امید داشت که این نوع تتر حتی در سال‌های آینده نیز محبوبیت خود را حفظ کند. توصیه می‌کنیم که در کنار شناخت این مورد، اطلاعاتی در مورد کیف پول ارز دیجیتال نیز کسب کنید.

چگونه باید بهترین شبکه را برای تتر انتخاب کنیم؟

به منظور انتخاب بهترین شبکه برای تتر باید موارد گوناگونی همچون سرعت شبکه و همچنین کارمزد انتقال را به طور کامل در نظر داشته باشیم. طبیعتاً نیاز همه کاربران یکسان نیست و به همین دلیل نمی‌توان یک گزینه خاص را به کلیه افراد توصیه کرد. به عنوان مثال بعضی به دنبال کارمزد کم هستند،‌ اما برخی دیگر بیشتر برایشان مواردی همچون سرعت انجام تراکنش اهمیت دارد.

در هر صورت با توجه به مواردی که به آن‌ها اشاره کردیم می‌توان بیان کرد که از بین انواع تتر شبکه و تتر TRC-20 که متعلق به ترون است می‌تواند نیازهای اکثر کاربران و نه همه آن‌ها را برطرف کند. از جمله اصلی‌ترین ویژگی‌های اصلی این شبکه می‌توان به سرعت بالا و همچنین کارمزد نسبتاً مناسب آن اشاره کرد. از آنجا که اهمیت این دو مورد برای اکثر کاربران یکسان است، بنابراین می‌توان گفت که شبکه TRC-20 گزینه‌‌ای مناسب برای شما به شمار می‌آید.

مقایسه جامع شبکه‌های گوناگون در این زمینه

حال که با انواع تتر آشنا شدیم و شبکه‌های مختلف آن را شناختیم، بهتر است با یک بررسی جامع بحث خود را به اتمام برسانیم. با توجه به جدول زیر می‌توانید اطلاعات بسیار مناسبی در مورد مشخصات کلی هر یک از شبکه‌های دارای تتر به دست بیاورید و با کمک آن‌ها به خوبی به سود مدنظر خود برسید.

مقایسه جامع شبکه‌های گوناگون در این زمینه

با دقت کامل به این موارد می‌توانید بر اساس نیاز خود نسبت به انتخاب انواع تتر در شبکه‌های گوناگون اقدام کنید. شایان ذکر است که امکان تغییر هر یک از پارامترهای گفته شده وجود دارد و به همین دلیل لازم است که این پارامترها به شکل مناسب و دوره‌ای به طور کامل مورد بررسی قرار بگیرند.

کلام آخر

در این متن به بررسی انواع تتر پرداختیم و در این مورد صحبت کردیم که شبکه‌های گوناگون فعال در این زمینه به راستی چه تفاوت خاصی از نظر سرعت و کارمزد دارند. با توجه به این موارد اکنون می‌توانید نسبت به انتخاب یک تتر با توجه به نیازهای خود اقدام کنید.

شایان ذکر است که با توجه به محبوبیت ارز تتر ممکن است در آینده شاهد افزایش محبوبیت این ارز بسیار کاربردی باشیم. به همین دلیل ضرورت دارد که نسبت به این موضوع اطلاعات خود را به شکل روزانه افزایش دهید.

با بهره‌گیری از مطالب ارائه شده در سایت آکادمی شامی، می توانید همه اطلاعات لازم برای شروع و حرفه ای شدن در حوزه معامله گری را به دست بیاورید. پیشنهاد ما به شما استفاده از دوره رایگان آموزش معامله گری کربن است. همچنین اگر نیاز به مشاوره دارید مشاوران آکادمی شامی آماده ارائه خدمات و مشاوره رایگان به شما هستند. برای درخواست مشاوره، فرم زیر را پر کنید.

لطفا به این صفحه امتیاز دهید

درخواست مشاوره رایگان

انواع تتر و شبکه های مختلف آن

انواع تتر را می‌توان با توجه به ساختار کلی آن‌ها دسته‌بندی کرد. شبکه‌های تتر نیز شامل مواردی همچون اتریوم، ترون،‌سولانا و بیت کوین می‌شود.
اشتراک گذاری
مطالبی که در این بخش یاد می گیرید!
با تخفیف کارمزد
ثبت نام در صرافی و بروکر

دیدگــــاه کاربــران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثبت اطلاعات جهت ثبت نام

بعد از تکمیل این فرم همکاران ما به زودی و در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت و می توانید از مشاوران ما یک آفر عالی جهت ثبت نام در وبینار دریافت کنید.

درخواست مشاوره رایگان ثبت نام در کربن پلاس

با تکمیل این فرم همکاران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس گرفته و یک تخفیف فوق العاده برای شما در نظر می گیرند.