وبینار استراتژی‌های میلیونی (16 اردیبهشت)
روز
ساعت‌
دقیقه
ثانیه
به زودی تاریخ جدید وبینار اعلام می شود.
درخواست مشاوره ثبت نام در کربن پلاس (ویژه دوره کربن)
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
لوگو آکادمی شامی
ورود / عضویت
مطالب اخیر
انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
بروزرسانی: ۲۹ فروردین ۱۴۰۳

ثبت نام در دوره رایگان کربن

آلت کوین چیست؟ معرفی انواع آلت کوین ها برای سرمایه گذاری

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
آلت کوین
لطفا به این صفحه امتیاز دهید

کریپتو بازاری نوپاست که پتانسیل‌های سودآوری جذابی در آن دیده می‌شود. در این بازار دارایی‌هایی وجود دارند که چندان شناخته شده نیستند اما می‌توانند قابلیت سوددهی فوق‌العاده زیادی در سال‌های آینده داشته باشند. اما شما به عنوان یک علاقه‌مند به کریپتو تا چه حد با انواع دارایی‌های موجود در این بازار آشنا هستید؟ اگر برای شروع در کریپتو برنامه‌ریزی می‌کنید، احتمالا هنوز با مفاهیمی مانند آلت کوین آشنا نیستید. در این بخش قصد داریم در مورد این دسته از ارزهای دیجیتال که طیف بسیار وسیعی دارند، صحبت کنیم.

آلت کوین چیست؟

آلت کوین مفهوم سختی در بازار کریپتو نیست و از این رو می‌توان به سادگی به سوال آلت کوین چیست پاسخ داد. به ساده‌ترین شکل ممکن می‌توان این اصطلاح را به صورت تمام دارایی‌های بازار کریپتو به جز بیت کوین تعریف کرد. چنین ارزهایی معمولا توسط گروه‌هایی توسعه داده شدند که کاربرد و دیدگاه متفاوتی را برای ارزهای رمزنگاری شده تصور می‌کردند.

با توجه به وسعت بازار کریپتو در شرایط فعلی، انتظار می‌رود که گزینه‌های بسیار زیادی در این دسته قرار بگیرند،‌ هر چند که شاید از نظر برخی altcoin با ارزهای معروفی مانند اتریوم یا تتر شناخته‌ شود. تقریبا می‌توان ادعا کرد که بدون وجود چنین پروژه‌هایی، بازار کریپتو دچار شکست می‌شد و چیزی که در حال حاضر وجود دارد، دیگر وجود نداشت.

آلت کوین چیست؟

آلت در این ترکیب معنای جایگزین می‌دهد و منظور از کوین هم سکه است که در کل به معنای توکن‌های جایگزین بیت کوین است. برای هر ارزی که تحت عنوان آلت کوین شناخته می‌شود، نمی‌توان کاربرد یا قابلیتی تصور کرد، اما بیشتر این دارایی‌ها دارای پروژه‌های بزرگی هستند که در شبکه خود کارایی مشخصی دارند.

مهم‌ترین هدفی که از توسعه چنین ارزهایی دنبال می‌شود این است که محدودیت‌های شبکه بلاک چین تا حد زیادی کاهش پیدا کند. از این رو به دنبال عرضه توکن‌های مختلف، کارآیی این شبکه بیش از پیش شد. اکنون تقریبا تا حد زیادی این انتظار می‌رود که در آینده ارزهای رمزنگاری شده بتوانند جایگزین شکل فعلی تبادل پول شوند.

تاریخچه پیدایش آلت کوین ها

اولین ارز دیجیتال رمزنگاری شده، بیت کوین بود که در سال ۲۰۰۹ به دنیا معرفی شد. در ابتدا به دلیل عدم آگاهی عموم نسبت به چنین دارایی، اقبال مناسبی نسبت به ارزهای رمزنگاری شده وجود نداشت. اما فقط چند سال کافی بود تا دنیا به ویژگی‌های فوق‌العاده چنین دارایی‌هایی پی ببرد. در سال ۲۰۱۱ بود که توسعه دهندگان به ایجاد و شاید بررسی ارزهای جدید با قابلیت‌های متفاوت روی آورند و این دقیقا همان نقطه عطفی است که باعث شد تا در حال حاضر چیزی بالغ بر پنج هزار ارز مختلف در دسترس داشته باشیم.

namecoin اولین آلت کوینی بود که به صورت غیر متمرکز طراحی شد و توانست راه را برای ایجاد سایر ارزها باز کند. تقریبا چند ماه پس از معرفی namecoin بود که ارز دیگری به نام لایت کوین عرضه شد. لایت کوین در حقیقت یک نسخه با قابلیت بیشتر از بیت کوین بود که هنوز هم در بازار وجود داشته و فرصت‌های مناسب ایجاد می‌کند.

اما روند توسعه آلت کوین به همین جا ختم نشد. peercoin توکن دیگری بود که در همین دسته توسعه داد شد و توانست استخراج اثبات سهام را عملیاتی کند. در همین میان ارزهای دیگری هم با توجه به مکانیسم‌های بررسی شده ایجاد شوند که برخی در پروژه‌های خود شکست خورده و از بازار حذف شدند.

تقریبا چندین سال زمان برد تا یکی از بهترین ارزهای موجود در بازار فعلی، ایجاد شود. اتریوم ارزی بود که توانست قابلیت قرارداد هوشمند و استفاده از برنامه‌های غیر متمرکز را به بازار معرفی کند. این ارز اکنون جزو معتبر و شناخته شده ترین دارایی‌های بازار است که حجم معاملات قابل توجهی را به خود اختصاص می‌دهد. اتریوم تنها آلت کوین بازار نبود که اکنون شناخته شده و است و در سال‌های بعد هم نمونه‌های موفقی مانند بیت کوین کش، تتر و پروژه‌های موفق دیگر توسعه داده شدند.

چیزی که مشخص است، این می‌باشد که در حال حاضر این دسته از ارزها، بخش مهمی از دارایی‌های بازار هستند که بدون آن‌ها دیگر بازار کریپتویی وجود نخواهد داشت. از این رو نقش آن‌ها در این اکو سیستم قابل توجه و انکار نشدنی است و شما هم باید برای فعالیت در چنین بازاری، آن‌ها را بشناسید.

بیشتر بخوانید: آلت سیزن چیست؟

انواع آلت کوین

اگر بیت کوین را در نظر نگیرید، آلت کوین تقریبا شامل تمام دارایی‌های بازار می‌شود که محدوده بسیار وسیعی است. این ارزها بسته به بنیاد، کاربرد و نحوه ایجاد قابل تقسیم هستند. این تقسیم به فعالان بازار کمک می‌کند تا تنها با آگاهی از نوع دسته، بتوانند به اطلاعات بیشتری از آن توکن دست پیدا کنند. در این بخش قرار است با تمامی تقسیماتی که در این زمینه وجود دارد، آشنا شوید.

توکن پرداخت

توکن پرداخت

بیت کوین توکنی است که در این دسته قرار می‌گیرد اما هدف ما بررسی این ارز نیست. ارزهای دیگری وجود دارند که به شکلی مشابه و برای چنین هدفی توسعه داده شده‌اند. نحوه نام‌گذاری تا حدی مشخص می‌کند که هدف از توسعه چنین ارزهایی چیست. توکن‌های پرداخت برای مبادله ارزها و ارزش میان آن‌ها استفاده می‌شوند که این هدف برای بازار بسیار کاربردی است.

استیل کوین‌ها

کریپتو به عنوان بازاری با نوسانات زیاد شناخته می‌شود، از این رو انتظار هم این است که دارایی‌های موجود در این بازار، تغییرات قیمت زیادی داشته باشند. اما استیبل کوین‌ها، دسته‌ای هستند که برای کنترل این نوسانات ایجاد شده‌اند. نوسانات قیمتی در مورد چنین ارزهایی از یک محدوده کم فراتر نمی‌رود. وابستگی ارزش ارزهایی که در این دسته قرار می‌گیرند به دارایی‌هایی مانند طلا، ارزهای فیات و غیره باعث شده است که قیمت با توجه به چنین دارایی‌هایی نوسان کند اما این نوسان کم باشد.

در حقیقت استیبل کوین‌ها ارزهایی هستند که برای کسب سود گزینه مناسبی نیستند، اما می‌توانند در شرایطی که بازار غیر قابل پیش‌بینی است، گزینه خوبی برای حفظ ارزش سرمایه باشند. تتر ارز شناخته‌ای شده است که برای تریدرهای ایرانی کاربردی است.

توکن امنیتی

به افرادی که به دنبال سرمایه‌گذاری بلند مدت هستند، توکن امنیتی پیشنهاد می‌شود که در واقع همانند سهام هستند و به دارندگان، سود پرداخت می‌کنند.

میم کوین‌ها

امکان دارد برای فردی که خارج از بازار کریپتو است، خرید و فروش چنین دارایی بسیار بیهوده به نظر برسد. میم کوین‌ها مانند بسیاری از ارزهایی که در این مطلب مورد بررسی قرار می‌گیرند، پروژه مشخصی ندارند و قرار هم نیست که ویژگی بنیادی خاصی به بازار اضافه کنند. چنین توکن‌هایی معمولا از مطالب طنز الهام گرفته‌اند. اما سوال اصلی این است که چرا چنین دارایی‌هایی در بازار باارزش می‌شوند؟

معمولا حمایت افراد مشهور، اینفلوئنسرها یا سرمایه‌گذاران مشهور باعث می‌شود که چنین ارزهایی در بازار محبوب بشوند. البته معمولا این مدت محدود بوده اما در همین مدت سودهای قابل توجهی خواهند داد. تقریبا ماه‌های می و آوریل در سال ۲۰۲۱ بود که میم کوین‌ها بسیار مورد توجه قرار گرفته‌اند و در همین دوران فرصت‌هایی ایجاد کردند که شاید دیگر در بازار تکرار نشوند. ارز شیبا از دسته همین ارزها است که با توئیت‌های آیلان ماسک، رشدهای زیادی را تجربه کرد.

توکن‌های کاربردی

هدف از توسعه توکن‌های کاربردی، نوسان قیمتی و کسب سود نیست. این ارزها برای خرید و مواردی از این دست استفاده می‌شوند.

تفاوت آلت کوین با بیت کوین چیست؟

برای بسیاری این سوال مطرح است که چه چیزی آلت کوین را از بیت کوین متمایز می‌کند. در ظاهر همه این دارایی‌ها به شکلی یکسان عمل می‌کنند اما باید کمی در این زمینه دقیق‌تر باشیم.

آلت کوین و ارزهای زیادی که در این دسته قرار می‌گیرند، پس از بیت کوین ایجاد شدند که حتی زمان ایجاد برخی از آن‌ها به ده سال و بیشتر پس از بیت کوین می‌رسد. از این رو طبیعی است که در کارایی شبکه و مواردی از این دست پیشرفته‌تر باشند. همین زمان عرضه باعث شده است تا ارزهای جدید پتانسیل و فضای بیشتری برای کسب سود داشته باشند. نمی‌توان بیت کوین را ارزی ناکارآمد دانست، اما با این حال از نظر برخی از ویژگی‌ها مانند سرعت تراکنش، ارزهای جدید عملکرد بهتری دارند.

مزایا و معایب آلت کوین ها

مزایا و معایب آلت کوین ها

زمانی که صحبت از آلت کوین‌ها می‌شود، در مورد طیف وسیعی از دارایی‌های کریپتو صحبت می‌کنیم. پس طبیعی است که در چنین محدوده‌ای، گزینه‌های زیادی وجود داشته باشد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را داشته باشند.

نظرات در مورد ترید بر روی چنین دارایی‌هایی بسیار متفاوت است. گروهی سرمایه‌گذاری بر روی ارزهای با بنیاد درست در این گروه را صحیح می‌دانند، در حالی که برخی دیگر به دلیل نبود پشتوانه، این کار را پرریسک می‌دانند. پس اجماعی در مورد تجارت با این دسته از ارزهای بازار وجود ندارد. این خود شما هستید که باید با بررسی نقاط قوت و ضعف به تصمیم‌گیری نهایی برسید.

مزایا

ارزهای alt coin با هدف جبران نقص‌های موجود در شبکه بیت کوین ایجاد شدند و توانستند در این زمینه موفق هم باشند. در این بخش قصد داریم نقاط قوت چنین ارزهایی را مورد بررسی قرار بدهیم.

1. سرعت تراکنش بالا

بیت کوین شاید ارز معتبر با یک پروژه قوی باشد، اما گزینه خوبی برای پردازش تراکنش‌های روزانه نیست. بنابراین ارزهای دیگری ایجاد شدند که می‌توانستند این کار را به خوبی انجام بدهند. در مورد برخی از ارزهای دیجیتال، سرعت تراکنش به ۲ هزار عدد بر ثانیه می‌رسد که قابل مقایسه با بیت کوین نیست. از این رو سرعت تراکنش به شکل قابل توجهی افزایش داشته است.

2. گزینه‌های در دسترس بیشتر برای سرمایه‌گذاری

هر چه دارایی بیشتری برای سرمایه‌گذاری وجود داشته باشد، رقابت بیشتری ایجاد می‌شود. این رقابت باعث جذاب‌ و قابل اعتمادتر شدن بازار برای سرمایه‌گذاری می‌شود. یکی از دلایل رشد بازار کریپتو، عرضه ارزهای جدید با پروژه‌های قوی بود که باعث تقویت انگیزه معامله‌گران برای ترید شد.

3. کاهش کارمزد تراکنش

ترافیک شبکه و قیمت بیت کوین به اندازه‌ای رشد داشته است که دیگر نمی‌تواند برای کارمزدهای به صرفه‌ای برای کاربران معمولی شبکه ارائه کند. در این شرایط سایر ارزهای دیجیتال می‌توانند امکان انجام تراکنش‌ها با کارمزد کمتر را ایجاد کنند.

4. پتانسیل سودآوری بالا

از عمر ایجاد برخی از ارزهای دیجیتال که پروژه قوی هم دارند، زمان زیادی نمی‌گذرد. این موضوع باعث شده است که پتانسیل سودآوری در مورد برخی از آن‌ها بسیار بالا باشد. رشدهای چند صد در صدی ارزهایی مانند اتریوم در سال گذشته چنین ادعایی را تایید کرده است.

معایب

هر چند که آلت کوین‌ها مزیت‌هایی در مقابل بیت کوین ارائه کردند، اما چنین ارزهایی چندان هم بدون عیب نیستند. باید قبل از انجام هرگونه معامله، از خطرات چنین ارزهایی آگاه باشید. این می‌تواند آگاهی شما را در چگونگی ترید با چنین ارزهایی افزایش بدهد.

1. ریسک کلاه‌برداری و سرمایه‌گذاری در پروژه اسکم

ریسک کلاه‌برداری و سرمایه‌گذاری در پروژه اسکم

ارزهای دیجیتال زیادی تحت عنوان شت کوین وجود دارند که هیچ پروژه منطقی و عملیاتی برای بهبود شبکه بلاکچین ارائه نمی‌کنند. چنین ارزهایی تنها با هدف کسب سود و کلاه برداری ایجاد شده و سرمایه‌گذاری در آن‌ها بسیار پرریسک است. البته همه ارزهایی که تحت عنوان شت کوین شناخته می‌شوند، پروژه کلاه‌برداری نیستند. ارزهایی در این دسته وجود دارند که پس از عرضه همچنان با قیمت معقولی در بازار خرید و فروش می‌شوند. با این وجود همیشه باید ریسک صفر شدن در مورد آن‌ها را در نظر داشت.

2. قیمت‌گذاری وابسته به بیت کوین

این ویژگی در مورد همه ارزهایی که تحت عنوان altcoin شناخته می‌شوند، وجود ندارد. اما رشد یا کاهش قیمت در مورد بسیاری از ارزهایی که در این دسته قرار می‌گیرند، وابسته به بیت کوین است. در حقیقت با رشد بیت کوین، قیمت آن‌ها رشد و با کاهش بیت کوین، آن‌ها هم دچار ریزش می‌شوند. در این شرایط گروهی از سرمایه‌گذاران ترجیح می‌دهند که روی بیت کوین که ریسک سرمایه‌گذاری کمتری دارد، تمرکز کنند.

3. غیر متمرکز بودن

این ویژگی می‌تواند معایبی را برای کار با ارزهای دیجیتال به غیر از بیت کوین ایجاد کند. معمولا در این شرایط امنیت شبکه کاهش پیدا می‌کند که می‌تواند زمینه را برای هک اطلاعات فراهم کند. پس شاید گروهی ترجیح بدهند تراکنش‌های خود را به شبکه‌‌ای مطمئن‌تر منتقل کنند.

4. غیر قابل برگشت بودن تراکنش

تراکنش‌های انجام شده در شبکه آلت کوین‌ها، غیر قابل برگشت است. پس اگر تراکنشی را به صورت اشتباه انجام بدهید، دیگر راهی برای برگشت دارایی خود ندارید. این ویژگی ریسک بسیار بزرگی برای انجام معاملات ایجاد می‌کند.

5. دسترسی دشوار

ترید بر روی برخی از ارزهای بازار بسیار سخت است، چراکه تنها در برخی از صرافی‌های خاص لیست می‌شوند. از این رو دسترسی راحتی به آن‌ها ندارید و حتی ممکن است که قید خرید برخی از آن‌ها را بزنید.

معرفی بهترین آلت کوین های بازار

اشاره شد که همه آلت کوین‌ها ارزش سرمایه‌گذاری ندارند. پس برای اینکه در دام پروژه‌های کلاه‌برداری نیافتید، باید معتبرترین آن‌ها را بشناسید. در این بخش قصد داریم بهترین گزینه‌های موجود را بررسی کنیم. باید توجه داشته باشید که این ارزها پتانسیل مناسبی برای رشد دارند، اما لزومی ندارد که در این لحظه این رشد دیده شود.

1. اتریوم

اتریوم

با وجود اینکه تعداد زیادی ارز دیجیتال در بازار وجود دارد، اما در این میان نمی‌توان جایگزین‌های زیادی برای پروژه بیت کوین داشت. اتریم عمدتا جزو اولین ارزهایی است که به عنوان جایگزین بیت کوین شناخته می‌شود. سال ۲۰۱۴ زمانی بود که برای نخستین بار این ارز به بازار کریپتو راه پیدا کرد و توانست با یک پروژه قوی و غیر متمرکز، جزو بنیادی‌ترین ارزها قرار بگیرد. تقریبا دو سال پس از عرضه یعنی در سال ۲۰۱۶ بود که این ارز به محبوبیت زیادی دست یافت و تا به امروز به عنوان یکی ارزهای با پروژه قوی و کاربردی در بازار شناخته می‌شود.

2. تتر (USDT)

تتر نوعی استیبل کوین است که برای اولین بار در سال ۲۰۱۴ راه‌اندازی شد. معمولا ارزهای دیجیتال به شکلی در حال نوسان هستند که قیمت آن‌ها در گذر زمان صعود کند، هر چند که ممکن است در این بین نوسانات منفی و به سمت پایین هم داشته باشد.

اما در مورد تتر وضعیت متفاوت است و نوسانات قیمتی این ارز در حدود یک دلار حفظ می‌شود. بنابراین زمانی که احساس می‌شود سرمایه در خطر است، می‌توان به سرمایه‌گذاری بر روی تتر فکر کرد. بر اساس حکم معاملاتی، تتر در رده سوم کوین مارکت قرار دارد که از این نظر می‌تواند ارزی مورد اعتماد محسوب شود.

همان طور که اشاره شد، به صورت پیش فرض می‌توانید قیمت تتر را در هر زمان یک دلار در نظر بگیرید، هر چند که ممکن است مقداری کمتر یا بیشتر از این عدد باشد.

3. ریپل ( XRP)

شاید برایتان جالب باشد که بدانید سابقه تاسیس شرکت ریپل به ۴ سال قبل از عرضه بیت کوین یعنی سال۲۰۰۴  بر می‌گردد. اما فعالیت‌های اصلی و مالی شرکت از سال ۲۰۱۱ آغاز گردید که منجر به عرضه توکن XRP در سال ۲۰۱۳ شد.

بررسی تاریخچه قیمت نشان می‌دهد که این ارز نوسانات زیادی داشته و در اوج خود چیزی حدود هفتاد هزار درصد رشد را تجربه کرده است. در سال‌های گذشته مشکلاتی برای پروژه و کاربرد این ارز ایجاد شد که همین موضوع افت قیمت به نسبت قابل توجهی ایجاد کرد. اما دقیقا پس از پیروزی در همین مناقشه بود که توانست دوباره روند خوبی بگیرد.

اگر به دنبال سرمایه‌گذاری بر روی ارزهایی با نوسان قابل توجه هستید، این ارز می‌تواند گزینه خوبی برای شما باشد. ریپل آلت کوینی با پروژه و برنامه آینده‌دار است، به همین دلیل سرمایه‌گذاری بر روی آن به نسبت سایر گزینه‌ها پرریسک تلقی نمی‌شود.

4. بایننس کوین

توکن مربوط به صرافی بایننس که یکی از معتبرترین صرافی‌های ارز دیجیتال است، BNB نام دارد. تقریبا در میانه‌های سال ۲۰۱۷ بود که این صرافی از توکن خود رونمایی کرد. پروژه به نسبت قوی پشت این ارز وجود دارد که پشتیبانی صرافی هم این اعتبار را بیشتر کرده است. در خود صرافی این قابلیت به شما داده می‌شود تا بتوانید توکن را سایر ارزهای بازار معامله کنید. هم‌چنین این توکن می‌تواند علاوه بر کاربرد در دنیای تجارت، کاربردهای دیگری هم داشته باشد.

هدف اصلی از راه‌اندازی چنین توکنی، ساده کردن نحوه پرداخت و میزان کارمزد ترید در بورس است و در مواردی می‌تواند برای پرداخت خریدهای روزانه شما استفاده بشود. ویژگی دیگری که باعث قرار گرفتن BNB در این شده است، حجم بازار قابل توجه این ارز می‌باشد. بر اساس آمار بایننس کوین در رده هشتم کوین مارکت کپ قرار دارد. این آمار نشان می‌دهد که این ارز توانسته به اعتبار خوبی دست پیدا کند.

5. کاردانو (ADA)

کاردانو (ADA)

ارزهایی که در این لیست قرار گرفته‌اند، برای فعالان بازار بسیار شناخته‌اند. برای اولین بار توکن ADA در سال ۲۰۱۵ عرضه شد. هدف از ایجاد توکن کاردانو، سهولت و کاهش کارمزد مبادله ارزهای دیجیتال بود که توانست در این زمینه موفق هم عمل کند. از نظر حجم بازار، این ارز با حجم حدودا سه میلیارد دلار در رده دهم سایت کوین مارکت کپ قرار دارد. در حال حاضر قیمت کاردانو هنوز زیر یک دلار قرار دارد اما با توجه به پروژه و هدف کاربردی که در پشت این ارز وجود دارد، انتظار رسیدن به چنین قیمتی چندان هم دور نیست.

6. پولکادات ( DOT)

پولکادات آلت کوین دیگری است که در این مطلب مورد بررسی قرار می‌گیرد. این توکن با هدف ایجاد شبکه بلاکچین یکپارچه از طریق اتصال شبکه‌های موجود گسترش داده شد. پروژه‌ای که از طریق پولکادات در حال توسعه است، جزو پروژه‌های قوی و بزرگ بازار است که امیدهای زیادی به آینده آن وجود دارد.

حتی گروهی توکن DOT را به عنوان جایگزینی برای شبکه اتریم می‌دانند که می‌تواند در آینده‌ای نزدیک به آن دست پیدا کند. از نظر حجم بازار، این توکن در رده نهم سایت کوین مارکت کپ قرار می‌گیرد که بالاتر از بسیاری از گزینه‌هایی است که در این لیست بررسی شد.

هدف ما آشنایی شما با تعدادی از آلت کوین‌های بنیادی و آینده‌دار در بازار است که می‌توانند هدف سرمایه‌گذاری مناسبی باشند. پر واضح است که ارزهای معتبر برای ترید به همین تعداد محدود نمی‌شود. پس می‌توانید بسته به اطلاع خود از شرایط بازار، موارد بیشتر دیگری هم به این لیست اضافه کنید.

روی کدام‌یک از آلت کوین‌ها سرمایه‌گذاری کنیم؟

انتخاب ارز مناسب می‌تواند تاثیر زیادی بر میزان سودآوری شما داشته باشد. همیشه این سوال وجود دارد که کدام ارز برای سرمایه‌گذاری مناسب‌تر است. پاسخ به این سوال تا حد زیادی به شرایط بازار بستگی دارد. نمی‌توانید چشم بسته و از طریق لیستی که بررسی شد، به ترید بپردازید. نکته‌ای که باید در نظر بگیرید این است که تمام فرصت‌های مناسب بازار به همین تعداد محدود نمی‌شود. مطمئنا گزینه‌های دیگری هم برای کسب سود وجود دارد. قبل از هر چیزی باید فیلتر‌هایی برای شناسایی ارزهای مناسب بر اساس استراتژی که دارید، تهیه کنید.

این فیلتر می‌تواند شما را به سمت دارایی‌هایی که در موقعیت مناسب قرار دارند، هدایت کند. بهتر است تحلیل‌های خود را با بررسی چارت تکمیل کنید. این کار شما را برای ورود مطمئن‌تر می‌کند. اما باز هم این کار نشان‌دهنده قعطیت برای ورود به ارز نیست. گزینه‌ای که برای ترید انتخاب می‌کنید باید برنامه، کاربرد و تیمی مشخص و شناخته شده داشته باشد. در غیر این صورت در حال سرمایه‌گذاری بر روی دارایی هستید که ریسک بالایی دارد.

در مورد چنین دارایی‌هایی احتمال دامپ شدن قیمت وجود دارد که جبران آن در آینده به هیچ وجه ساده نیست. گاهی حتی گذاشتن حد ضرر هم نمی‌تواند شما را از این مخمصه نجات بدهد، چراکه تغییرات به حدی سریع انجام می‌شوند که امکان فعال شدن حد ضرر وجود ندارد.

اگر شرایط به خوبی برای ورود فراهم بود، می‌توانید بخش کوچکی از سرمایه خود را درگیر کنید تا در صورت دامپ، زیان چندانی نکنید.

نتیجه‌گیری

هر چند که دنیای کریپتو با بیت کوین شروع و محبوب شد، اما در ادامه ارزهای دیگری ایجاد شدند که توانستند مشکلات شبکه بیت کوین را برطرف کرده و مزیت‌های بیشتری به نسبت آن ایجاد کنند. در این مطلب در مورد این دسته از ارزهای دیجیتال که تحت عنوان آلت کوین شناخته می‌شوند، صحبت شد. نمی‌توان چنین دارایی‌های را در بازار نادیده گرفت، چراکه تقریبا تمام چیزی که در بازار معامله خواهید کرد در همین دسته قرار می‌گیرد. از این رو شاید جزو ضروری‌ترین مواردی باشد که باید در مورد آن بدانید.

سوالات متداول

سوالات متداول آلت کوین

1. بیت کوین برای سرمایه‌گذاری بهتر است یا سایر ارزهای دیجیتال؟

این موضوع تا حد زیادی وابسته به دید شما در بازار است. اگر ریسک‌‌پذیر هستید ‌و فرصت‌های پرسودتری دنبال می‌کنید، بیت کوین مناسب شما نیست و باید به سراغ سایز ارزهای دیجیتال بروید.

2. ریسک صفر شدن در ارزهای دسته altcoin چقدر است؟

ارزهایی زیادی وجود داشته‌اند که پروژه آن‌ها شکست خورده است، اما در نقطه مقابل ارزهایی هم وجود داشته‌اند که پتانسیل سودآوری خوبی داشته‌اند.

3. آیا تفاوتی میان بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال وجود دارد؟

بیشتر altcoin ها بر پایه همان بیت کوین ایجاد شده‌اند که تقریبا کارآیی و کاربرد یکسانی ارائه می‌کنند، اما برخی هم دارای شبکه متفاوتی هستند که آن‌ها را متمایز می‌کند.

4. چه تعداد altcoin در بازار وجود دارد؟

تاکنون چیزی نزدیک به پنج هزار altcoin ایجاد شده است که امکان دارد در آینده به تعداد آن‌ها افزوده هم شود.

 

با بهره‌گیری از مطالب ارائه شده در سایت آکادمی شامی، می‌توانید همه اطلاعات لازم برای شروع و حرفه‌ای شدن در حوزه معامله‌گری را به دست بیاورید. پیشنهاد ما به شما استفاده از آموزش معامله‌گری کربن است. همچنین اگر نیاز به مشاوره دارید مشاوران آکادمی شامی آماده ارائه خدمات و مشاوره رایگان به شما هستند. برای درخواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود.

درخواست مشاوره رایگان

اشتراگ گذاری مطلب:

سرفصل های مطلب

دیدگــــاه کاربــران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثبت اطلاعات جهت ثبت نام

بعد از تکمیل این فرم همکاران ما به زودی و در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت و می توانید از مشاوران ما یک آفر عالی جهت ثبت نام در وبینار دریافت کنید.

درخواست مشاوره رایگان ثبت نام در کربن پلاس

با تکمیل این فرم همکاران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس گرفته و یک تخفیف فوق العاده برای شما در نظر می گیرند.

×
ورود / عضویت
لطفا شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید (مثال: 09190000000) - ممکن است کد تایید ارسال شده در قسمت اسپم پیامک های شما قرار گیرد.
ورود شما به معنای پذیرش شرایط و قوانین می باشد