وبینار استراتژی‌های میلیونی (20 شهریور)
روز
ساعت‌
دقیقه
ثانیه
به زودی تاریخ جدید وبینار اعلام می شود.
درخواست مشاوره ثبت نام در کربن پلاس
صرافی توبیت (Toobit) جدیدترین و بهترین صرافی برای ایرانی ها
لوگو آکادمی شامی
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
ورود / عضویت
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
لوگو آکادمی شامی
ورود / عضویت
کندل هیکن آشی

کندل هیکن آشی چیست و چگونه می توانیم از آن در معاملات استفاده کنیم؟

کندل هیکن آشی مانند کندل استیک‌ها از چهار قیمت بالا، پایین، قیمت باز شدن و بسته شدن تشکیل شده است که البته نحوه محاسبه آن‌ها تفاوت دارد.
اشتراک گذاری

تحلیل تکنیکال چیزی جز بررسی گذشته و داده‌های قیمتی موجود در چارت نیست. این روش سالهاست که به عنوان یکی از بهترین روش‌های تحلیل بازار شناخته می‌شود. حرکات قیمت می‌تواند به شکل‌های مختلفی نمایش داده بشود. نمودار خطی، میله‌ای، کندل استیک و در نهایت کندل هیکن آشی از جمله روش‌هایی هستند که برای نمایش دادن تغییرات قیمت استفاده می‌شوند. سه مورد اول احتمالاً برای شما آشنا هستند، اما هیکن آشی از انواع نمودارهایی است که شاید چندان برایتان شناخته شده نباشد. در این مطلب قصد داریم تا بیشتر در مورد این شیوه نمایش نمودار صحبت کنیم.

کندل هیکن آشی

یکی از اصول مهم در دنیای تحلیل تکنیکال، معامله در جهت روند اصلی شکل گرفته در بازار می‌باشد. هر تریدری که به صورت مبتدی هم با دانش تحلیل تکنیکال آشنا شده باشد، این اصل را به خوبی می‌داند. اما چه چیزی باعث می‌شود تا بازهم عده‌ای در جهت مخالف بازار وارد معامله بشوند؟ چارت‌های قیمتی چیزی جز نوسان قیمت را ثبت نمی‌کنند که این نوسان هم حاصل هیجان و معاملات تریدرها در بازار است.

گاهی این نوسانات به قدری شدید می‌شوند که تشخیص جهت اصلی آن‌ها را دشوار می‌کند. معامله‌گران معمولاً از ابزارهای مختلفی برای نمایش بهتر روندهای بازار استفاده می‌کنند که یکی از بهترین آن‌ها، آموزش کندل هیکن آشی است.

هیکن آشی هم نوعی نمودار ژاپنی است که از کندل‌هایی مشابه کندل استیک‌ها استفاده می‌کند. در زبان ژاپنی هیکن به معنای متوسط و یا میانگین بوده و آشی هم به معنای قیمت و یا سرعت است. این نمودار به همراه دیگر ابزارهای تحلیل تکنیکال برای بررسی حرکات اصلی فعلی قیمت و پیش‌بینی آن‌ها در آینده استفاده می‌شود. از نظر ظاهری کندل هیکن آشی بسیار شبیه به نمودارهای شمعی ژاپنی است، اما تفاوت در برخی الگوریتم‌ها و نحوه محاسبه قیمت باعث متمایز شدن آن‌ها از یکدیگر شده است.

معمولاً معامله‌گران تازه وارد و مبتدی بازار به این نمودار علاقه زیادی دارند، چرا که در آن تغییرات قیمت با وضوح بهتر و جزئیات دقیق‌تری نمایش داده می‌شود. در حقیقت می‌توان نمودار هیکن آشی را به خطوط میانگین متحرک‌ها شبیه کرد که در آن روندها واضح‌تر اما با تأخیر مشاهده می‌شوند.

کندل هیکن آشی مانند کندل استیک‌ها از چهار قیمت بالا، پایین، قیمت باز شدن و بسته شدن تشکیل شده است که البته نحوه محاسبه آن‌ها تفاوت دارد. بسته به نوع استراتژی، این نمودار می‌تواند برای مشاهده بهتر قیمت و استفاده از فرصت‌های معاملاتی مناسب باشد، خصوصاً در بازارهای بی ثبات و با نوسان زیاد که در آن تشخیص جهت حرکت اصلی قیمت دشوار می‌شود.

تفاوت هیکن آشی و کندل استیک

تفاوت هیکن آشی و کندل استیک

در نگاه اول کندل هیکن آشی بسیار شبیه به کندل‌های شمعی که در دنیای تکنیکال بسیار شناخته شده است، می‌باشد. اما تفاوت‌هایی وجود دارند که باعث شده تا هیکن آشی را از نظر برخی کاربردی‌تر نشان بدهد. در هر دو نمودار کندل از چهار قیمت آغازین، پایانی، بیشترین و کمترین تشکیل شده است با این تفاوت که نحوه محاسبه آن‌ها با یکدیگر تفاوت دارد. در کندل استیک‌های ژاپنی نقاط گفته شده قیمت‌های دقیق روز جاری هستند، در حالی که در هیکن آشی این نقاط به شکل متفاوتی محاسبه می‌شوند. در این نمودار نقاط نمایش داده شده بر روی کندل میانگین قیمت روز جاری و گذشته هستند.

این شیوه محاسبه می‌تواند نوسانات زیاد موجود در نمودارهای شمعی را حذف کند، اما از طرفی هم نمی‌تواند اطلاعات کاملاً دقیقی در مورد جزئیات معاملات روز در اختیار ما قرار بدهد. پس همان طور که در تصویر هم مشاهده می‌شود، اولین تفاوتی که در مشاهده چارت‌های شمعی و هیکن آشی دیده می‌شود، روان‌تر بودن نمودار هیکن آشی و وجود نویز کمتر در آن است.

همین ویژگی کمک می‌کند تا روند حرکتی قیمت در این نمودار به شکل واضح‌تری دیده بشود. به همین دلیل معمولاً تریدرها از این نمودار برای تصمیم‌گیری در مورد مدت ماندن در معامله و زمان صحیح خروج از آن استفاده می‌کنند. در نقطه مقابل اما این نمودارهای شمعی ژاپنی هستند که نقاط ورود را دقیق‌تر نشان می‌دهند.

با مشاهده در نمودارهای کندل هیکن آشی و شمعی ژاپنی متوجه تفاوت دیگری هم خواهید شد. رنگ کندل‌ها در هیکن آشی به نسبت شمعی ژاپنی یکدست‌تر است. به عبارت دیگر در یک روند صعودی و یا نزولی، در نمودار هیکن آشی اکثر کندل‌ها بسته به روند یکدست سبز و یا قرمز هستند در حالی که در نمودار کندل استیک ممکن است در یک روند صعودی با کندل‌های قرمز رنگ زیادی مواجه بشوید که همین موضوع تشخیص جهت حرکت قیمت را سخت‌تر می‌کند.

البته تفاوت‌های ظاهری میان این دو نمودار تنها محدود به موارد گفته شده نمی‌شود. اگر با جزئیات به نمودار هیکن آشی توجه کنید، متوجه خواهید شد که در این نمودار، هیچ گپ یا همان فاصله قیمتی مشاهده نمی‌شود و هر کندل از میانه کندل قبلی خود آغاز به کار کرده است.

این در حالی است که در کندل استیک‌ها این گپ‌ها می‌تواند به فراوانی دیده بشوند. دلیل این موضوع به نحوه محاسبه نقاط تشکیل‌دهنده هر کندل در هیکن آشی برمی‌گردد. در این نمودار قیمت آغازین از محاسبه متوسط قیمت باز و بسته شدن در روز قبل به دست می‌آید.

همچنین قیمت پایانی در نمودار هیکن آشی به شکل دقیق قابل محاسبه نیست، چرا که در این نمودار قیمت پایانی از میانگین گرفتن هر چهار قیمت یک کندل یعنی قیمت باز شدن، بسته شدن، حداکثر قیمت روزانه و حداقل قیمت روزانه محاسبه می‌شود. پس در این نمودار نمی‌توانید قیمت واقعی پایانی را مشاهده کنید و برای این کار نیاز دارید تا نمودار خود را به کندل استیک‌های ژاپنی تغییر بدهید.

به صورت کلی اگر بخواهیم تفاوت‌های میان هیکن آشی و شمعی ژاپنی را بررسی کنیم باید بگوییم که در هیکن آشی کندل‌ها یکدست‌تر، با میزان نویز و نوسان کمتر و به شکل منظم‌تری در کنار هم قرار گرفته‌اند، پس تحلیل و شناسایی روندهای بازار در آن‌ها راحت‌تر است اما در این نمودار به نسبت نمودار کندل استیک نمی‌توانید به جزئیات واقعی تغییرات قیمت در معاملات روز دسترسی داشته باشید. موارد گفته شده به خوبی تفاوت‌های میان این دو نمودار را بررسی می‌کند، پس اکنون تصمیم با شماست که از کدام یک برای تحلیل نمودارها استفاده کنید.

نمودار هیکن آشی

نمودار هیکن آشی مانند نمودارهای شمعی ژاپنی از کندل‌هایی با یک بدنه و سایه تشکیل شده است، البته همه کندل‌ها دارای سایه نیستند، اما شکل کلی آن‌ها به این صورت است. از دو رنگ سبز و قرمز در این نمودار استفاده می‌شود که این رنگ‌ها به صورت پیش فرض هستند و می‌توانند در صورت علاقه تغییر هم پیدا کنند. قرارگیری کندل‌ها در هیکن آشی به صورت منظم و بدون هر گونه فاصله است. در حقیقت در این نمودار می‌توانید مشاهده کنید که هر کندل از وسط کندل قبلی خود شروع شده است. چیزی که واضح است این می‌باشد که تغییرات در این نمودار به شکل کندتر نمایش داده می‌شوند.

برخلاف نمودارهای شمعی ژاپنی که در آن در طول یک روند مدام رنگ کندل‌ها تغییر می‌کنند، در این نمودار توالی رنگ‌های پشت سر هم بیشتر است و اکثراً در طول یک روند کندل‌ها رنگی برابر با روند خود دارند، یعنی در روند صعودی رنگ کندل سبز و در روند نزولی قرمز است.

نمودار هیکن آشی

فرمول‌های محاسبه هیکن آشی

فرمول‌های محاسبه کندل هیکن آشی همان چیزی است که باعث متمایز شدن این نمودار از نمودارهای دیگر می‌شود. در نمودارهای شمعی ژاپنی هر کندل از چهار قیمت مختلف تشکیل شده است. قیمت بالا که حداکثر قیمت روزانه را نشان می‌دهد، قیمت باز شدن که قیمت آغازین معاملات است، قیمت پایین که کمترین نوسان قیمتی را در طول معاملات روزانه نشان می‌دهد و قیمت بسته شدن که همان آخرین قیمت معامله شده است. در نمودار هیکن آشی هم هر کندل از این چهار قیمت تشکیل می‌شود اما فرمول محاسبه آن‌ها کمی تفاوت دارد.

معمولاً در نمودار شمعی ژاپنی تنها از اطلاعات معاملات همان بازه زمانی استفاده می‌شود، این در حالی است که در هیکن آشی از داده‌های قیمتی روز گذشته هم استفاده می‌شود. همین نحوه محاسبه است که باعث ایجاد تغییراتی در این نمودار می‌شود. قیمت بالا و پایین در نمودار هیکن آشی مشابه نمودار کندل استیک‌ها محاسبه می‌شود، اما در مورد قیمت آغازین و بسته شدن فرمول متفاوت است.

قیمت آغازین در این نمودار از میانگین قیمت باز شدن و قیمت بسته شدن کندل قبلی محاسبه می‌شود. به همین دلیل هم است که در این نمودار همه کندل‌ها از میانه کندل قبلی خود آغاز می‌شوند. قیمت close هم در این کندل از محاسبه میانگین چهار قیمت  HIGH، LOW، OPEN و CLOSE تشکیل می‌شود.

پس همان طور که مشاهده می‌کنید هر کندل به شیوه متفاوتی در این نمودار محاسبه می‌شود. هدف کلی این شیوه محاسبه، ساده‌تر کردن حرکات قیمتی برای معامله‌گران است. به همین دلیل معمولاً در کندل هیکن آشی دیگر تغییرات کوچک و جزئی قیمت نمایش داده نمی‌شود و در حقیقت از نویز آن‌ها کاسته شده است.

کاربرد کندل های هیکن آشی

کندل هیکن آشی از ابزاری است که برای نمایش دادن تغییرات قیمت استفاده می‌شود. این نمودار مانند نمودارهای خطی، میله‌ای و یا شمعی است که می‌تواند نوسانات قیمت را نشان بدهد. البته همه آن‌ها از یک الگوریتم مشخص استفاده نمی‌کنند و به همین دلیل است که شیوه نمایش آن‌ها تفاوت دارد. چیزی که در بازار می‌تواند شما را به سود برساند، تشخیص درست روند بازار، ورود در نقاط صحیح، حفظ معامله برای زمان کافی و در ادامه خروج درست از معامله می‌باشد.

همه معامله‌گران بازار نمی‌توانند به درستی الگو و روندهای اصلی بازار را شناسایی کنند و به همین دلیل هم است که دچار زیان می‌شوند.

نمودار هیکن آشی می‌تواند به شما کمک کند که بازار را بهتر مشاهده کنید و مراحل گفته شده را با دقت بیشتری انجام بدهید. کاربرد اصلی این نمودار، شناسایی حرکات اصلی بازار و زمان خروج مناسب از آن‌ها است. البته در هیکن آشی می‌توان فرصت‌های مناسب معاملاتی را هم بررسی کرد اما معمولاً بررسی این نمودار بیشتر به تأیید آن‌ها کمک می‌کند. همیشه ورود صحیح به معاملات برای کسب سود کافی نیست و ممکن است در صورت عدم خروج در زمان مناسب، نه تنها سود کسب شده از بین برود که به زیان هم تبدیل بشود.

در این نمودار از تغییر بدنه و رنگ کندل‌ها می‌توانید دریابید که آیا روند موجود همچنان به حرکت خود ادامه خواهد داد یا خیر. البته برای ایجاد یک استراتژی بی نقص، نیاز به استفاده از سایر ابزارهای تحلیل تکنیکال هم است. معمولاً کندل هیکن آشی برای پرایس اکشن و انجام معاملات سریع مناسب نیست، چرا که این نمودار کندتر از نمودارهای شمعی حرکت می‌کند. پس بیشتر برای آن دسته از تریدرهایی کاربردی است که به انجام معاملات زیاد اعتقاد ندارند و ترجیح می‌دهند بیشتر در معاملات مطمئن و کم ریسک شرکت کنند.

چطور از هیکن آشی در معاملات استفاده کنیم؟

نحوه استفاده از کندل هیکن آشی

در کندل هیکن آشی امکان دارد که برخی از الگوهای شمعی و یا قیمتی حذف بشوند، اما در اکثر موارد این حذف‌ها مشکل خاصی برای انجام معاملات ایجاد نمی‌کنند،‌ چرا که عمده این سیگنال‌های قیمتی فیک و اشتباه می‌باشند. ایده اصلی پشت این نمودار این است که می‌تواند روندها را به صورت برهنه و بدون هرگونه نوسان اضافی نمایش بدهد. اما سؤال اصلی اینجاست که چگونه می‌توان با استفاده از این نمودار معاملات را انجام بدهیم؟

کلیه ابزارهایی که در دانش تحلیل تکنیکال از آن‌ها استفاده می‌شوند، می‌توانند بر روی این نمودار هم به کار گرفته بشوند. شکل کندل در این نمودار می‌تواند واضح‌تر قدرت حرکت قیمت را نشان بدهد. اگر در روند صعودی کندل‌هایی سبز با بدنه بزرگ و بدون سایه تشکیل می‌شوند، روند شکل گرفته قدرتمند است. این موضوع برای روند نزولی با رنگ کندل‌های قرمز هم صدق می‌کند.

کوچک شدن بدنه و اضافه شدن به طول سایه می‌تواند نشان دهد که روند فعلی در حال ضعیف شدن است. البته همیشه مشاهده کندل‌های با بدنه کوچک به معنای معکوس شدن روند نیست، بلکه گاهی این کندل‌ها می‌توانند نشانه یک توقف در روند باشند. با استفاده از همین موارد می‌توان استراتژی دقیقی ایجاد کرد که در بک تست‌ها نشان داده است دقت زیادی در شناسایی معاملاتی برگشتی دارد.

معمولاً اگر در یک روند صعودی دو کندل قرمز رنگ تشکیل بشود، به احتمال زیاد روند فعلی به انتهای خود رسیده است. در این شرایط می‌توان یک توقف کوتاه و ادامه روند جدید و یا معکوس شدن روند را مشاهده کرد. تشکیل دو کندل با بدنه قوی می‌تواند تا حد زیادی معکوس شدن روند را تأیید کند، اما در مورد کندل‌هایی با بدنه کوچک نیاز به بررسی‌های بیشتر است. در این موارد می‌توانید از اندیکاتور استوکاستیک که در تنظیمات ۳، ۷ و ۱۴ روزه قرار دارد استفاده کنید و موقعیت‌های شکل گرفته را فیلتر کنید. در مورد روندهای نزولی هم می‌توان از این استراتژی استفاده کرد با این تفاوت که رنگ کندل‌ها تفاوت دارند.

مزایا و معایب کندل هیکن آشی

هیکن آشی یکی از جدیدترین نمودارهای قیمتی است که تلاش می‌کند تا شناسایی الگوها و حرکات قیمت را برای تحلیل‌گران ساده‌تر کند. برای سال‌ها نمودارهای شمعی ژاپنی جزو اصلی‌ترین انتخاب تحلیل‌گران برای پیش‌بینی بازار بود، اما اکنون این کندل هیکن آشی است که توانسته است به جایگزین کاربردی برای نمودارهای شمعی ژاپنی تبدیل بشود. با این وجود مانند تمام ابزارهای موجود در دنیای تحلیل تکنیکال، این شیوه نمایش حرکات قیمت هم کامل نیست و مزایا و معایب خاص خود را دارد. در این بخش قصد داریم برای آشنایی بیشتر به بررسی هیکن آشی بپردازیم.

مزایا

این مزایا هیکن آشی است که باعث شده تا این نمودار در نگاه بیشتر معامله‌گران کاربردی‌تر به نظر بیاید. در این بخش دقیق‌تر با این مزایا آشنا می‌شوید.

چارت را واضح‌تر می‌کند

یکی از مهم‌ترین مزایای نمودار هیکن آشی پیشرفته، واضح‌تر کردن چارت برای تحلیل‌گران می‌باشد. معمولاً تشخیص جهت اصلی حرکت در نمودارهای شمعی ژاپنی شلوغ خصوصاً برای تریدرهای تازه وارد بسیار سخت است. هیکن آشی نموداری است که نوسانات اضافی را حذف می‌کند و شکلی دقیق و واضح‌تر از چارت را نمایش می‌دهد. پس تحلیل و شناسایی الگوها و حرکات مهم بازار راحت‌تر می‌شود.

انعطاف‌پذیری بالا

کندل هیکن آشی شما را در استفاده از استراتژی‌های خاص خودتان محدود نمی‌کند. می‌توانید در تمامی استراتژی‌های تکنیکال از این نمودار استفاده کنید و بازار را به شکلی دقیق‌تر تحلیل کنید.

نقاط ورودی امن‌تری را مشخص می‌کند

نمودار هیکن آشی به شکلی نمودار را برای شما ساده می‌کند که می‌توانید حرکات قیمت را ساده‌تر مشاهده کنید. همین ویژگی می‌تواند نقاط ورودی را برای شما واضح‌تر نشان بدهد و کمک کند تا پوزیشن‌های دقیق‌تری بگیرید. البته ممکن است برخی از الگوها در این نمودار حذف بشوند، به همین دلیل معمولاً برای فیلتر و تأیید نقاط ورود شناخته شده در سایر نمودارها مناسب است.

نقاط ورود امن تر

نقاط خروج صحیح را نشان می‌دهد

یکی از اصلی‌ترین کاربردهای کندل هیکن آشی، تعیین کردن زمان درست خروج از معامله است. معمولاً در طول یک روند، رنگ کندل‌ها در نمودار هیکن آشی هم جهت با روند است. همچنین شکل و اندازه کندل می‌تواند اطلاعات خوبی در مورد قدرت روند به ما بدهد. اگر اندازه بدنه کندل بزرگ باشد، نشان از قدرت روند شکل گرفته می‌دهد. با گذشت زمان و کوچکتر شدن بدنه و بزرگتر شدن سایه‌ها، قدرت روند کاهش پیدا می‌کند که می‌تواند سیگنالی برای خروج از معامله باشد. پس با مشاهده کندل‌های معامله شده می‌توان برای حفظ و یا خروج از پوزیشن گرفته شده تصمیم گرفت.

معایب

مانند هر اندیکاتوری، کندل هیکن آشی هم کامل نیست و دارای معایبی می‌باشد که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهید شد.

عدم توجه به شکاف قیمتی

نحوه نمایش هیکن آشی به صورتی است که در آن گپ و یا شکاف‌های موجود در قیمت نادیده گرفته می‌شود. این موضوع می‌تواند مشکلاتی را برای یک معامله کم ریسک ایجاد کند. گروهی از فعالان فارکس از این شکاف‌ها برای تعیین حد ضرر معاملات، شناسایی نقاط ورود مناسب و یا حتی پیش‌بینی قیمت استفاده می‌کنند.

برخی از داده‌های قیمتی را حذف می‌کند

استفاده از میانگین برای محاسبه برخی از قیمت‌ها در نمودار هیکن آشی باعث می‌شود تا برخی از جزئیات مهم معاملات روزانه نادیده گرفته بشود. برای مثال قیمت بسته شدن نمایش داده شده در این نمودار در حقیقت قیمت واقعی بسته شدن نیست که این موضوع می‌تواند کمی تحلیل بازار را با خطا و چالش مواجه کند.

تأخیر در سیگنال‌دهی

نمودار هیکن آشی معمولاً به دلیل محاسبه میانگین و استفاده از دو دوره زمانی، سیگنال‌های با تأخیر صادر می‌کند. البته این موضوع را نمی‌توان یک نقطه ضعف جدی دانست، چرا که از طرفی دیگر این نمودار سیگنال‌های اشتباه زیادی که در چارت مشاهده می‌شود را فیلتر می‌کند. پس از وارد شدن به نقاط ورود کاذب جلوگیری می‌کند.

محدودیت در استفاده

کندل هیکن آشی معمولاً برای بررسی چارت قیمتی در بازه‌های زمانی طولانی مناسب است. در بازه‌های زمانی کوتاه حرکات قیمت در این نمودار اعتبار زیادی ندارند. همچنین از آن جایی که معمولاً تغییرات را با تأخیر نشان می‌دهد، برای تریدرهای نوسان‌گیر یا همان اسکالپر بازار مناسب نیست. پس بیشتر برای آن دسته از تریدرهایی که اهداف بلند مدت را دنبال می‌کنند، مناسب است.

نتیجه‌گیری

کندل هیکن آشی از ابزارهایی است که می‌تواند تغییرات قیمت را روان‌تر نشان بدهد، از این رو می‌تواند برای تحلیل بازار گزینه مناسبی باشد. در این مطلب به بررسی فرمول، نحوه محاسبه هر کندل و تفاوت‌های آن با نمودارهای شمعی ژاپنی پرداختیم. همچنین کاربردها و نحوه معامله با نمودار هیکن آشی بررسی شد که در صورت نیاز می‌توانید با کمک آن به یک استراتژی سودده برای معاملات خود دست پیدا کنید. اکنون که با مزایا، معایب، فرمول و نحوه استفاده از هیکن آشی آشنا شدید، می‌توانید بهتر در مورد استفاده از آن و یا سایر نمودارهای موجود تصمیم بگیرید.

سوالات متداول

1. چگونه با کندل هیکن آشی معامله کنیم؟

از این نمودار می‌توانید برای تشخیص بهتر روندهای بازار، مدت نگه داشتن یک معامله و زمان درست خروج از آن استفاده کنید.

۲. چه تفاوت‌هایی میان نمودار شمعی ژاپنی و هیکن آشی مشاهده می‌شود؟

فرمول متفاوت محاسبه قیمت‌ها در نمودار هیکن آشی باعث ایجاد تفاوت‌های ظاهری در نمودار به نسبت نمودار شمعی ژاپنی می‌شود.

۳. بررسی نمودار هیکن آشی چه مزیت‌هایی دارد؟

واضح‌تر شدن چارت و حذف نوسانات اضافی از مهم‌ترین مزایای بررسی نمودارهای هیکن آشی هستند.

۴. محدودیت‌های استفاده از کندل هیکن آشی چیست؟

حذف برخی از جرئیات مهم قیمت، عدم توجه به شکاف‌ها و ارائه سیگنال‌های تاخیری از مهم‌ترین معایب نمودار هیکن آشی هستند.

 

با بهره‌گیری از مطالب ارائه شده در سایت آکادمی شامی، می‌توانید همه اطلاعات لازم برای شروع و حرفه‌ای شدن در حوزه معامله‌گری را به دست بیاورید. پیشنهاد ما به شما استفاده از دوره رایگان آموزش معامله‌گری کربن است. همچنین اگر نیاز به مشاوره دارید مشاوران آکادمی شامی آماده ارائه خدمات و مشاوره رایگان به شما هستند. برای درخواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود.

5/5 - (2 امتیاز)

درخواست مشاوره رایگان

کندل هیکن آشی چیست و چگونه می توانیم از آن در معاملات استفاده کنیم؟

کندل هیکن آشی مانند کندل استیک‌ها از چهار قیمت بالا، پایین، قیمت باز شدن و بسته شدن تشکیل شده است که البته نحوه محاسبه آن‌ها تفاوت دارد.
اشتراک گذاری
مطالبی که در این بخش یاد می گیرید!
با تخفیف کارمزد
ثبت نام در صرافی و بروکر

دیدگــــاه کاربــران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثبت اطلاعات جهت ثبت نام

بعد از تکمیل این فرم همکاران ما به زودی و در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت و می توانید از مشاوران ما یک آفر عالی جهت ثبت نام در وبینار دریافت کنید.

درخواست مشاوره رایگان ثبت نام در کربن پلاس

با تکمیل این فرم همکاران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس گرفته و یک تخفیف فوق العاده برای شما در نظر می گیرند.

×
ورود / عضویت
لطفا شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید (مثال: 09190000000) - ممکن است کد تایید ارسال شده در قسمت اسپم پیامک های شما قرار گیرد.
ورود شما به معنای پذیرش شرایط و قوانین می باشد