وبینار استراتژی‌های میلیونی (12 خرداد)
روز
ساعت‌
دقیقه
ثانیه
به زودی تاریخ جدید وبینار اعلام می شود.
درخواست مشاوره ثبت نام در کربن پلاس (ویژه دوره کربن)
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
لوگو آکادمی شامی
ورود / عضویت
مطالب اخیر
انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
بروزرسانی: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

ثبت نام در دوره رایگان کربن

آموزش کامل اندیکاتور ATR و کاربرد آن در تحلیل تکنیکال

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
اندیکاتور ATR
5/5 - (1 امتیاز)

تحلیل تکنیکال دانشی است که تجارت در بازار‌های مالی را سودده می‌کند. بررسی چارت همیشه بهترین نکات برای تصمیم‌گیری در مورد خرید و فروش را ایجاد می‌کند. اندیکاتورها در این دانش در نقش مکمل‌هایی هستند که امکان از قلم افتادن داده‌های مهم را غیر ممکن می‌کنند. اندیکاتور ART از ابزارهایی است که با هر سبک تحلیلی به آن نیاز خواهید داشت. ما در این مطلب قصد داریم تا تمام نکات برای متخصص شدن در استفاده از این ابزار را بررسی کنیم. پس حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

اندیکاتور ATR چیست؟

اندیکاتور ATR یا همان میانگین محدوده واقعی نوعی اسیلاتور است که می‌تواند نوسانات قیمت را دقیق‌تر اندازه‌گیری کند. این اندیکاتور حدود چهل سال قبل توسط یکی از افراد مشهور در دنیای ترید طراحی شد و اکنون به عنوان یکی از ابزارهای کاربردی توسط تحلیل‌گران استفاده می‌شود.

این نشانگر در طول دوره مشخص نسبت به اندازه‌گیری میانگین دامنه نوسان قیمت اقدام می‌کند. در مورد فرمول و شیوه محاسبه در ادامه بیشتر صحبت می‌شود، اما باید بدانید که معمولا معامله‌گران سطوح متفاوتی را به عنوان حد آستانه تعیین می‌کنند. اگر نوسان از این میزان بیشتر شود، نوسان بیشتر از نرمال بوده اما در صورت کمتر بودن از حد آستانه، تغییرات قیمت کمتر خواهد بود.

این اعداد می‌تواند به یک تریدر نشان بدهد که باید اهداف خود را تا چه حد تعیین کند. زمانی که نوسانات قیمت بیشتر از حد میانگین است، می‌توان حد ضرر و یا تارگت بالاتری در نظر داشت. برعکس در شرایط پایین بودن مقدار اندیکاتور ATR، باید اهداف محدود‌تری مشخص کرد.

بیشتر بخوانید: استاپ لاس یا حد ضرر چیست؟

معمولا تحلیل‌گران در شروع کار با این ابزار، اشتباهاتی را در مورد تفسیر نشانگر انجام می‌دهند. زمانی که میانگین محدوده واقعی نزولی می‌شود، نوسانات قیمت در حال هستند اما این کاهش لزوما نشان از نزولی شدن روند نیستند. اگر دارای چنین دید اشتباهی نسبت به اندیکاتور میانگین محدوده واقعی هستید، باید بار دیگر به تعریف ATR  نگاه کنید. این ابزار داده‌ای در مورد جهت روند ارائه نمی‌کند و تنها میزان نوسان‌های قیمت از داده‌هایی هستند که در اختیار شما قرار داده می‌شود.

استفاده درست از چنین اندیکاتوری می‌تواند معامله‌های شما را با ریسک کمتری همراه کند، از این رو جزو ابزاری است که در استراتژی‌های پرسود استفاده می‌شود.

فرمول محاسبه اندیکاتور ATR

فرمول محاسبه اندیکاتور ATR

در دنیای فعلی که همه چیز به صورت خودکار محاسبه می‌شود، نیاز چندانی به فرمول و نحوه محاسبه وجود ندارد. اندیکاتور ATR به صورتی طراحی شده است که می‌تواند تنظیمات مورد نظر شما را به صورت خودکار محاسبه کند و نمایش بدهد. پس در این شرایط سوالی که ذهن بسیاری را درگیر می‌کند این است که چرا نیاز به آگاهی از فرمول محاسبه است؟

به نظر شما اگر از نحوه محاسبه آگاه نباشید، می‌توانید به خوبی مفهوم و کاربرد این ابزار را درک کنید‌؟ این دقیقا همان موضوعی است که ضرورت نیاز به محاسبه فرمول را نشان می‌دهد. پس ما هم در این بخش قصد داریم تا قدم به قدم با نحوه محاسبه جلو برویم.

در اولین قدم نیاز به محاسبه پارامتری به نام TR است. برای این کار باید سه محاسبه مختلف انجام بدهید و از میان آن‌ها، بیشترین عدد به دست آمده را به عنوان TR در نظر بگیرید. در اولین محاسبه، اختلاف میان بالاترین قیمت و پایین‌ترین قیمت را در دوره فعلی محاسبه کنیم. سپس اختلاف میان بالاترین قیمت فعلی و قیمت بسته شدن در دوره قبلی می‌رویم. در نهایت عددی که باید محاسبه کنیم از اختلاف کمترین قیمت فعلی و قیمت بسته شدن کندل در دوره قبلی محاسبه می‌شود.

در هر کدام از این سه پارامتر که عدد بیشتری حاصل شد، TR همان عدد خواهد بود و برای ادامه محاسبه مورد استفاده قرار می‌گیرد. در گام آخر نیاز است تا میانگین مقدار حاصل شده را برای دوره مورد نظر حساب کنید. اجاره بدهید با بررسی مثالی بهتر این فرمول را باز کنیم.

فرض کنید شما قصد دارید اندیکاتور ATR را برای یک دوره ۶ روزه محاسبه کنید. مطابق محاسبه‌های انجام شده در بالا، ابتدا باید سه پارامتر را برای هر روز حساب کنید که در نحوه محاسبه آن‌ها اشاره شد. بالاترین عدد در هر روز به عنوان TR همان روز محاسبه می‌شود. در نهایت این مقادیر به دست آمده باید با هم جمع و بر طول دوره که همان شش روز است تقسیم شود.

هر چه دوره بزرگتری انتخاب کنید، حساسیت ابزار کمتر می‌شود و در نقطه مقابل با کاهش دوره، حساسیت افزایش پیدا می‌کند. به هیچ عنوان نمی‌توانید مقدار ATR را برای سهام‌های مهتاب با یکدیگر مقایسه کنید. این ابزار به صورت طراحی شده است که برای دارایی‌های با قیمت بیشتر، نوسان‌های بزرگتری محاسبه می‌کند و از این رو این کار معیار دقیقی ندارد.

کاربرد اندیکاتور ATR

کاربرد اندیکاتور ATR

داده‌های زیادی وجود دارند که توسط اندیکاتور ATR در اختیار معامله‌گر قرار می‌گیرند. همین تنوع باعث می‌شود تا بتوان کاربردهای مختلفی از این ابزار کرد. بیشتر خود تریدرها هستند که تعیین می‌کنند به چه شکلی از این ابزار استفاده کنند. با این وجود ما قصد داریم کاربردهای رایجی که برای ATR وجود دارد را بررسی کنیم.

1. پیدا کردن محدوده حد ضرر

احتمالا در مورد مزیت حد ضرر در مدیریت ریسک شنیده‌اید. این کاری است که تمام تریدرهای حرفه‌ای برای محافظت از سرمایه خود انجام می‌دهند، چرا که می‌دانند همیشه خطر نقض پیش‌بینی‌های آن‌ها وجود دارد.

اما همین حد ضرر گاهی خود باعث ایجاد مشکلات و حتی ضرر می‌شود. شاید عجیب باشد اما محدوده‌ای که قرار بود خود از زیان بیشتر جلوگیری کند، باعث ضرر می‌شود. بیشتر افرادی که تازه ترید را شروع کرده‌اند، با این مشکل مواجه می‌شوند. حد ضرر هر چند که بسیار مفید است، اما در حقیقت نقش دوگانه‌‌ای دارد.

اگر به درستی تعیین نشود، می‌تواند فرصت کسب سود را از معاملات شما را بگیرد، چراکه گاهی اوقات قیمت این محدوده را لمس کرده و سپس به حرکت خود ادامه می‌دهد. مطمئنا تجربه نقش مهمی در قرار دادن حد ضرر خواهد داشت. اما زمانی که دارای این تجربه نیستید، می‌توانید از ابزارهای مکمل کمک بگیرید. تریدرها حتی تریدرهای باتجربه سعی می‌کنند از ضرب مقدار ATR در یک عامل انتخابی، محدوده مناسب برای حد ضرر را پیدا کنند.

اجازه بدهید با بررسی مثال دقیق‌تر این کاربرد بررسی شود. فرض کنید که نوسانگر اندیکاتور ATR به شما مقدار ۰.۴ را نشان می‌دهد و شما از ضریب ۵ برای معامله خود استفاده کرده‌اید. در این شرایط حد ضرر شما ۲ واحد ( ۰.۴×۵) با قیمت ورودی فاصله خواهد داشت. به این ترتیب مطمئن‌ترین محدوده برای حد ضرر مشخص می‌شود.

2. استراتژی شکست

در این سبک معاملاتی تلاش می شود با شناسایی نواحی شکست در حرکت‌های قیمت به سود رسید. اگر به چارت نگاه کنید، محدوده‌های زیادی وجود دارند که در آن‌ها به نظر می‌رسد محدوده مهم شکسته شده است. اما پس از مدتی قیمت حرکتی خلاف جهت انتخاب می‌کند. ATR به شما کمک می‌کند محدوده مناسبی برای حرکت قیمت پیدا کنید. اگر قیمت از این محدوده فراتر رفت، به احتمال زیاد شکست تایید شده است. اما چرا کاربرد اندیکاتور ATR در چنین مواقعی بسیار مهم می‌شود؟

همیشه نمی‌توان سبک معاملاتی خرید در کف و فروش در سقف را دنبال کرد. شکست‌ها نواحی بسیار مهم در بازار هستند که حتما با آن مواجه می‌شوید. پس اگر از آن‌ها استفاده نکنید، احتمالا یکی از بهترین فرصت‌ها برای کسب سود را از دست می‌دهید. این نواحی به همان اندازه که سودده هستند، پرریسک هم می‌باشند. اگر نتوانید یک شکست را به درستی تشخیص دهید، وارد یک موقعیت‌ زیان‌ده می‌شوید. پس ATR می‌تواند برای کاهش این شرایط کاربرد خوبی داشته باشد.

3. محاسبه میزان تغییرات قیمت

ابزار ATR طبق یک رویکرد ساده از طریق بررسی ارزش قیمت در زمان‌های مختلف می‌تواند نشان بدهد که آیا نوسانات چیزی بیشتر از نرمال است یا خیر. اندازه‌گیری میزان نوسانات می‌تواند در استفاده از سبک معاملاتی و تصمیم‌گیری برای ورود به بازار مهم باشد. گاهی محدوده‌هایی که از نظر شما مهم به نظر می‌رسند، نمی‌توانند نوسان جالبی داشته باشند.

ورود به چنین موقعیت‌هایی تنها می‌تواند سرمایه شما را مشغول کند و امکان کسب سود از سایر معاملات را از بین ببرد. پس ATR در اینجا بسیار مهم می‌باشد. با استفاده از محاسبه‌های این ابزار می‌توانید بسنجید که آیا دارایی ارزش کافی برای انجام معامله بر روی آن را دارید یا خیر.
این کاربرد در گذر زمان می‌تواند تاثیر زیادی بر میزان سوددهی شما داشته باشد.

مزایا و معایب اندیکاتور  ATR

مزایا و معایب اندیکاتور ATR

اندیکاتورها بیشتر به عنوان ابزار مکمل برای بررسی بهتر داده‌های چارت هستند. همین جمله نشان می‌دهد که آن‌ها نه به اندازه کافی عالی هستند که به تنهایی برای خرید و فروش استفاده شوند، و نه به اندازه‌ای ضعف دارند که بتوان از آن‌ها چشم‌پوشی کرد.

ابزارهای زیادی در این دسته قرار می‌گیرند که هر کدام ویژگی‌های مخصوص به خود را دارند. زمانی می‌توانید بهترین بازدهی از اندیکاتورها داشته باشید که بهترین نوع را با توجه به سبک معاملاتی خود انتخاب کنید. ما در این بخش نقاط قوت و ضعف اندیکاتور ATR را بررسی می‌کنیم.

مزایا

1. پیشنهاد محدوده‌های مناسب برای حد ضرر و حد سود

شخصی در بازار‌های مالی موفق‌تر است که بتواند ریسک معاملات خود را کنترل کند. موقعیت‌‌های زیان‌ده حتی در خوش‌بینانه‌ترین شرایط بازار هم برای شما ایجاد می‌شوند. اگر به طمع تحلیل‌های خود از قرار دادن حد ضرر و یا تارگت قیمتی خودداری کنید، عمر زیادی در بازارهای مالی نخواهید داشت. ATR به شما کمک می‌کند تا محدوده‌های امنی برای خروج از معاملات تعیین کنید. پس چه در صورتی که قیمت مطابق تحلیل‌های شما جلو رفت و چه در شرایط خلاف آن، به موقع از موقعیت‌های خود خارج می‌شوید.

2. استفاده از استراتژی‌های سودده

سبک‌های معاملاتی در بازار وجود دارند که با استفاده از مزیت‌های ATR ایجاد شده‌اند. این اندیکاتور می‌تواند به اجرای بی‌نقص چنین استراتژی‌هایی کمک کند. استراتژی خروج شاندلیر و stop order از جمله همین روش‌ها هستند که به کمک ATR عملی شده یا اینکه دقت بهتری پیدا می‌کنند.

3. محاسبه دقیق نوسانات

هیچ‌گاه نمی‌توان در مورد آینده و اهداف قیمت پیش‌بینی‌های قطعی انجام داد، خصوصا در شرایطی که قیمت از محدوده‌های مهم عبور کرده و دیگر گذشته‌ای برای برای پیش‌بینی مناطق احتمالی واکنش آن وجود ندارد. در چنین مواقعی اندیکاتور ATR می‌تواند میزان نوسانات قیمت و نقاط احتمالی برگشت را دقیق‌تر به شما نشان بدهد. پس با کمک آن معمولا مناطق بهتری برای حد ضرر، حد سود انتخاب می‌کنند. هم‌چنین در انتخاب سبک معاملاتی هم این ابزار تاثیر گذار است.

4. تعیین قدرت روند

ابزار ATR نمی‌تواند جهت اصلی روند را تشخیص بدهد، اما می‌تواند پیش‌بینی کند که روند و جریان شکل گرفته در قیمت تا چه اندازه قوی هستند. زمانی که بدانید که یک روند تا چه حد قوی است، می‌توانید تصمیم‌های بهتری در مورد درصد لازم برای سرمایه‌گذاری بگیرید. در حقیقت بازهم این مدیریت ریسک است که به شما برای کسب سود کمک می‌کند.

معایب

محدودیت‌ها و معایب یک ابزار می‌توانند تاثیر زیادی بر کاربرد و کارایی آن داشته باشند. از این رو باید معایب اندیکاتور ATR و محدودیت‌هایی که در هنگام استفاده با آن مواجه می‌شوید، را درک کنید.

1. عدم شناسایی روند

عدم شناسایی روند از مهم‌ترین معایب ATR است که باعث می‌شود به تنهایی کارایی زیادی نداشته باشد. معمولا در بسیاری از سیستم‌های معاملاتی سودده، این ابزار به همراه اندیکاتورهای دیگر استفاده می‌شود، چون روند اصلی قیمت را نشان نمی‌دهد. چیزی که این ابزار بیشتر آن را محاسبه‌ می‌کند، مقدار نوسانات است. تحلیل‌گران سعی می‌کنند این نقص را بیشتر با استفاده از ابزارهای دیگری که وجود دارند، برطرف کنند.

2. سیگنال‌های تاخیری

اندیکاتورهای زیادی در بازار وجود دارند که نمی‌توانند به سرعت پویایی تغییرات در حال انجام در قیمت را شناسایی کنند. این محدودیت بیشتر مواقع می‌تواند بازدهی یک موقعیت عالی برای کسب سود را کاهش بدهد. توجه به گذشته قیمتی از عواملی است که می‌تواند این محدودیت را برای اندیکاتور ATR و ابزارهای دیگر ایجاد کند.

3. برای همه سبک‌های معاملاتی مناسب نیست

تقریبا همه اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال با این محدودیت مواجه هستند و شاید به همین دلیل هم باشد که تعداد زیادی از آن‌ها ایجاد شده‌اند. در بخش قبلی در مورد سبک‌های معاملاتی که ATR با آن‌ها منطبق است، صحبت کردیم. این موضوع نشان می‌دهد که این ابزار احتمالا همان‌طور که برای برخی بهتر است، نمی‌تواند به اندازه کافی برای برخی دیگر بازدهی داشته باشد. غالبا این سبک‌های معاملاتی نوسان‌گیری و کوتاه مدت است که ATR نمی‌تواند کارایی خوبی برای آن‌ها داشته باشد.

4. عدم وجود معیارهای تفسیری استاندارد

همه تحلیل‌گران برداشت یکسانی از داده‌های ATR ندارند، این مشکل بیشتر به دلیل آن است که معیارهای پذیرفته شده‌ای برای نوسانات انجام شده در این ابزار وجود ندارد. پس در این شرایط هر تریدر معیارهای به نسبت متفاوتی در نظر می‌گیرد یا اینکه داده‌های ATR را با تغییرات ایجاد شده در گذشته قیمت بررسی می‌کند تا بتواند معیارهای دقیق‌تری به دست بیاورد. معمولا روش دوم مطمئن‌تر است.

5. محاسبات خود را تنها در یک شاخص انجام می‌دهد

چیزی که می‌تواند سیگنال‌های یک اندیکاتور را دقیق کند، بررسی همزمان چندین شاخص برای پیش‌بینی قیمت می‌باشد. متاسفانه اندیکاتور ATR تنها به نوسانات قیمت توجه می‌کند و به سایر شاخص‌های مهم مانند تاثیر اخبار یا حجم معاملاتی اهمیت نمی‌دهد. این محدودیتی است که شما را به سایر ابزارهای مکمل برای اعتبار بخشیدن به سیگنال‌های ATR نیازمند می‌کند.

اندیکاتور ATR در تریدینگ ویو

اندیکاتور ATR در تریدینگ ویو

تریدینگ ویو یکی از بهترین سایت‌ها برای انجام تحلیل تکنیکال است. تقریبا فردی وجود ندارد که برای تحلیل‌های خود از ابزارهای این سایت استفاده نکند، به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا آموزش ندیکاتور ATR را در سایت تریدینگ ویو بررسی کنیم.

مطمئنا سوال همه در شروع کار، نحوه فعالسازی این اندیکاتور است.‌ برای فعال‌سازی، باید ابتدا چارت مورد نظر خود را باز کنید و سپس از قسمت Indicators، عبارت ATR یا average true range را جستجو کنید. با این کار اندیکاتور ATRدر قسمت پایین چارت نمایش داده می‌شود.

اما این تازه شروع کار است و برای استفاده کامل مطمئنا نیاز به انجام تغییراتی در تنظیمات هم خواهید داشت. به شکل کلی گزینه‌های زیادی برای تغییر در این سایت وجود ندارد. بهترین و بهینه‌ترین حالت اندیکاتور توسط سایت تریدینگ ویو به صورت پیش فرض برای شما نمایش داده می‌شود.

با این وجود اگر باز هم نیاز به انجام تغییراتی بود، می‌توانید به شکلی که در ادامه بررسی می‌شود، این تغییرات را انجام بدهید. با انتخاب گزینه setting،‌ گزینه‌های زیادی برای شما فعال می‌شود. input بخشی است که احتمالا شما بیشتر برای انجام تغییرات مد نظر خود به آن مراجعه می‌کنید. اولین گزینه‌ای که در قسمت input بررسی می‌کنیم، بخش length خواهد بود.

همانطور که به صورت تقریبی از نام هم مشخص است، از این بخش تغییرات مربوط به دوره محاسبه برد حقیقی میانگین اعمال می‌شود. به صورت پیش فرض این دوره بر روی عدد ۱۴ قرار دارد، اما می‌توان بسته به نیاز آن را طبق دستوری که گفته شد، تغییر داد. بخش بعدی smoothing است که به شما امکان تغییر در شیوه محاسبه اندیکاتور را نشان می‌دهد.

نوسانگر اندیکاتور ATR به شیوه‌های مختلفی محاسبه می‌شود که می‌توانید آن را تغییر دهید. طبیعی است که این تغییر می‌تواند به کلی اعداد نمایش داده شده را تغییر دهد.

تا اینجا بیشتر تغییرات مربوط به خصوصیات فنی این ابزار بود. اما می‌توان بسته به نیاز در تنظیمات ظاهری ATR هم تغییراتی را اعمال کرد. قسمت style بخشی است که از طریق آن ظاهر اندیکاتور مطابق با خواسته شما تغییر پیدا خواهد کرد.

چه زمانی باید از اندیکاتور ATR استفاده کنیم؟

چه زمانی باید از اندیکاتور ATR استفاده کنیم؟

در مورد کاربردهای اندیکاتور ATRصحبت شد، اما با این وجود برای بسیاری همچنان سوال است که چه زمانی باید از این ابزار استفاده کنند. برای پاسخ به این پرسش باید بار دیگر ویژگی‌های این ابزار بررسی شود. نوسان‌های قیمت داده‌‌هایی هستند که توسط میانگین محدوده واقعی محاسبه می‌شوند. پس طبیعی است که در یک بازار با نوسان زیاد بتوان بهتر از ATR استفاده کرد.

پس همینجا یکی از بهترین زمان‌ها برای استفاده از اندیکاتور است. اگر سبک معاملاتی کوتاه مدت و نوسان‌گیری دارید، میانگین محدوده واقعی می‌تواند بهترین ابزار برای پیش‌بینی دارایی مناسب باشد. ATR بالا به معنای نوسان بیشتر است و نشان می‌دهد که دارایی مورد نظر می‌تواند گزینه خوبی برای نوسان‌گیری باشد. در حقیقت اگر برای انجام نوسان بر روی یک دارایی تردید دارید، این ابزار می‌تواند بهترین گزینه برای برطرف کردن تردید شما باشد.

اندیکاتورها اصولا نمی‌توانند یک ابزار برای خرید و فروش به تنهایی باشند، چراکه محدودیت‌هایی برای این کار دارند. از این رو استفاده به عنوان مکمل برای تایید معامله و یا اهداف، می‌تواند بهترین زمان برای به کارگیری از آن‌ها باشد. اندیکاتور ATR هم از این موضوع مستثنا نیست و برای همین کار طراحی شده است.

یکی دیگر از بهترین موقعیت‌ها برای به کارگیری از این ابزار، زمان مشخص کردن حد ضرر می‌باشد. تقریبا هیچ معیار مشخصی وجود ندارد که بتوان گفت اگر قیمت به آن مقدار حرکت کرد، تحلیل‌های شما نقض می‌شود. همین عاملی برای چالش بسیاری در تعیین حد ضرر شده است. اما این ابزار غالبا می‌تواند در صورت ترکیب با سبک معاملاتی شما، بهترین نواحی را برای بستن معامله به شما پیشنهاد کند‌.

در کل باید دقت داشته باشید که هیچ‌گاه از ATR به عنوان یک ابزار مستقل برای دریافت سیگنال استفاده نکنید، خصوصا به این دلیل که این اندیکاتور در مورد روند غالب هم اطلاعاتی ارائه نمی‌کند. در این بخش سعی کردیم تا بهترین زمان‌ها برای استفاده از ATR را بررسی کنیم. اگر طبق مطالب گفته شده عمل کنید، می‌توانید بازدهی مورد نظر خود را از این ابزار بگیرید.

جمع‌بندی

هیچ‌گاه نباید از اندیکاتورها انتظار تضمین موقعیت‌های معاملاتی را داشته باشید، اما این ابزارها به ما کمک می‌کنند تا کمتر تصمیمات اشتباه در بازار بگیریم. حال به نظر شما وجود آن‌ها آیا ضروری است یا خیر؟ مشخصا وجود اندیکاتور ATR و ابزارهای مشابه می‌توانند تفاوت معناداری در بازدهی ما ایجاد کنند، پس وجود آن‌ها حتما کمک‌کننده است.

البته نباید به تنهایی ملاک تصمیم‌گیری قرار بگیرند. ما در این مطلب سعی کردیم تا شما را با یکی از پرکاربردترین اندیکاتورها آشنا کنیم. اطمینان داریم که این مطلب می‌توانند دید بهتری از بازار برای شما ایجاد کنند.

سوالات متداول

۱. کاربرد ART در بازارهای مالی چیست؟

مشخص کردن اهداف قیمتی و حد ضرر و گاهی نقاط ورود و خروج از معاملات می‌تواند از مهم‌ترین کاربردهای این ابزار مفید در بازارهای مالی باشد.

۲. محدودیت‌های استفاده از ATR چیست؟

ارائه سیگنال‌های تاخیری، بازدهی پایین در بازارهای بدون روند و پایین بودن دقت سیگنال‌ها در برخی شرایط از محدودیت‌های استفاده از این ابزار هستند.

۳. آیا اندیکاتور ATR می‌تواند به شناسایی روند کمک کند؟

نحوه محاسبه در این ابزار به صورتی است که تنها میزان نوسان‌های شکل گرفته را بررسی می‌کند و نمی‌تواند در مورد جهت حرکت قیمت داده‌های مورد نیاز را بدهد.

۴. ابزار ATR در چه شرایطی مناسب‌تر هستند؟

استفاده در جای درست می‌تواند بهترین بازدهی را برای شما ایجاد کند.

 

با بهره‌گیری از مطالب ارائه شده در سایت آکادمی شامی، می‌توانید همه اطلاعات لازم برای شروع و حرفه‌ای شدن در حوزه معامله‌گری را به دست بیاورید. پیشنهاد ما به شما استفاده از آموزش معامله‌گری کربن است. همچنین اگر نیاز به مشاوره دارید مشاوران آکادمی شامی آماده ارائه خدمات و مشاوره رایگان به شما هستند. برای درخواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود.

درخواست مشاوره رایگان

اشتراگ گذاری مطلب:

سرفصل های مطلب

دیدگــــاه کاربــران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثبت اطلاعات جهت ثبت نام

بعد از تکمیل این فرم همکاران ما به زودی و در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت و می توانید از مشاوران ما یک آفر عالی جهت ثبت نام در وبینار دریافت کنید.

درخواست مشاوره رایگان ثبت نام در کربن پلاس

با تکمیل این فرم همکاران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس گرفته و یک تخفیف فوق العاده برای شما در نظر می گیرند.

×
ورود / عضویت
لطفا شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید (مثال: 09190000000) - ممکن است کد تایید ارسال شده در قسمت اسپم پیامک های شما قرار گیرد.
ورود شما به معنای پذیرش شرایط و قوانین می باشد