توجه:
این مقاله در زمانی منتشر شده است که صرافی بینگ ایکس هیچ مشکلی با فعالیت کاربران ایرانی نداشته است و احرازهویت اجباری نبوده است. بعد از خواندن این مقاله پیشنهاد ما به شما فعالیت در صرافی توبیت می باشد که از طرف تیم ما مورد تایید می باشد.
یکی از محبوبترین نوع از میان انواع معاملات، فیوچرز است. چه از لحاظ مفهومی و چه از لحاظ اجرای معامله، معاملات فیوچرز تفاوتی اساسی با نوع دیگر معاملات، یعنی اسپات دارند. در این مقاله، به آموزش معامله فیوچرز در بینگ ایکس میپردازیم. پیش از آموزش معامله فیوچرز در bingx، درباره ماهیت و کاربرد قراردادهای فیوچرز صحبت میکنیم و در کنار آن، درباره قرارداد پرپچوال نیز توضیح میدهیم. در ادامه، قدم به قدم شما را در جهت اجرای معاملات فیوچرز در صرافی بینگ ایکس راهنمایی میکنیم تا بدون هیچ ابهامی، توانایی انجام معاملات را داشته باشید.
بیشتر بخوانید: آموزش معامله اسپات در بینگ ایکس
قرارداد فیوچرز چیست و چگونه معامله میشود؟
پیش از شروع آموزش معامله فیوچرز در بینگ ایکس، لازم است بدانید که اصلاً قرارداد فیوچرز به چه معناست. قراردادهای فیوچرز قراردادهایی هستند که به شما امکان انجام معامله با قیمت معین و زمان معین در آینده را میدهند.
معاملات فیوچرز، عمل خرید و فروش قراردادهای فیوچرز است. اینها قراردادهای مالی هستند که در آن دو طرف – یک خریدار و یک فروشنده – توافق میکنند که یک دارایی پایه را با قیمت معین در تاریخ آینده مبادله کنند. در قراردادهای فیوچرز خریدار این تعهد را میدهد که دارایی را خریداری کند و فروشنده این تعهد را میدهد که در زمان اجرای قرارداد یا پیش از انقضای قرارداد، دارایی را به فروش میرساند.
میتوانید با استفاده از قراردادهای مابهالتفاوت (CFD) در مورد قیمت فیوچرز موضع بگیرید. بسیاری از معاملهگران به قرادادهای فیوچرز علاقه دارند، زیرا مجبور نیستید تعهد خرید یا فروش یک دارایی خاص را بپذیرید (همیشه راههایی برای لغو یا تعویق قرارداد وجود دارد) و همچنین التزامی به مالکیت فیزیکی دارایی نخواهند داشت. به علاوه، مزایای مالی احتمالی نیز برای این دسته از قراردادها وجود دارد.
ویدیو آموزش معامله فیوچرز در بینگ ایکس
چرا معاملات فیوچرز؟
اگر هنگام خواندن مقاله آموزش معامله فیوچرز در بینگ ایکس، برای شما هم این سؤال پیش آمده که چرا باید به جای انجام روند معمول معاملات، زحمت یادگرفتن چیز جدیدی را به خود بدهیم و معاملات فیوچرز را فرا بگیریم، شما را دعوت میکنیم تا به دلایلی که در ادامه مطرح میکنیم توجه کنید:
از هزینههای ناگهانی خودداری میشود
بسیاری از بازارهای ما با قراردادهای فیوچرز (که گاهی اوقات به عنوان بازارهای Forward شناخته میشوند) یا اسپات (که گاهی اوقات به عنوان بازارهای نقد شناخته میشوند) در دسترس هستند.
پوزیشنهای فیوچرز هیچ هزینهای برای تأمین مالی در زمان حال ندارند؛ در حالی که هزینهها برای پوزیشنهای اسپات (نقدی) که در پایان یک روز معامله فیوچرز باز ماندهاند، اعمال میشود. این بدان معناست که معاملات فیوچرز توسط کسانی که به دنبال گرفتن پوزیشن بلندمدت در یک بازار پایه هستند بهتر است؛ زیرا این دسته از معاملهگران متحمل هزینههای مالی متعدد آن هم به صورت فوری و در لحظه نمیشوند. با این حال، به خاطر داشته باشید که معاملات فیوچرز نسبت به پوزیشنهای اسپات (نقدی) اسپرد گستردهتری دارند.
به نقدینگی بزرگی دسترسی پیدا میکنید
تعداد معامله فیوچرز که هر روز انجام میشود – به علت اندازه بزرگ بازار و دسترسی بینالمللی – به این معنی است که بازارهای فیوچرز بسیار نقدشونده هستند. این بدان معنی است که اگر در اندازههای بزرگتر معامله میکنید، به احتمال زیاد سفارش را با قیمت مورد نظر خود تکمیل میکنید.
با اهرم معامله میکنید
قراردادهای فیوچرز اهرمی هستند و در ادامه آموزش معامله فیوچرز در بینگ ایکس، یک معامله را با استفاده از اهرم انجام میدهیم. به این معنا که شما را قادر میسازند تا با یک سپرده کوچک – معروف به مارجین – حجم معامله بزرگی را انجام دهید و صرافی یا بروکر شما بقیه ارزش معامله را به شما وام میدهد.
هنگام معامله با اهرم، به یاد داشته باشید که سود یا زیان شما بر اساس اندازه کل پوزیشن شما تعیین میشود، نه فقط مارجین مورد استفاده برای باز کردن آن. این بدان معنی است که یک خطر فیوچرز وجود دارد و میتوانید ضرر یا سودی داشته باشید که بسیار بیشتر از سرمایه اولیه شما باشد. از این رو، مدیریت ریسکهای خود در معاملات فیوچرز بسیار مهم است.
امکان انجام معاملات لانگ و شورت
هنگامی که معاملات فیوچرز انجام میشود، میتوانید هر دو نوع معامله شورت یا لانگ را داشته باشید. اگر باور داشته باشید که قیمت پایه در بازار افزایش خواهد یافت، معامله شما از نوع لانگ خواهد بود. همچنین اگر باور داشته باشید که قیمت پایین خواهد آمد، معامله از نوع شورت خواهد آمد.
در طیف گستردهای از بازارها فعالیت کنید
شما میتوانید معاملات فیوچرز و Forward را بر روی شاخصها، سهام، جفت ارزهای فارکس و ETF انجام دهید. تعدادی از این بازارها در پایین لیست شدهاند:
- Index futures
- Commodity futures
- Bond futures
- Share forwards
- Forex forwards
- ETF forwards
آموزش معامله فیوچرز در بینگ ایکس
حالا میخواهیم به آموزش معامله فیوچرز در بینگ ایکس بپردازیم. منظور از معامله فیوچرز، معامله با استفاده از اهرم (Leverage) است و توضیح درباره این نوع از معامله در دوره رایگان آموزش معامله گری کربن داده شده است. در بینگ ایکس، دو نوع معامله اهرمی داریم: Perpetual Futures و Standard Futures. اما تفاوت این دو در چیست؟ در پرپچوال، صرفاً امکان معامله در بازار کریپتو کارنسی وجود دارد؛ اما در حالت استاندارد، در بازار کریپتو کارنسی، جفت ارزهای فارکس و کالاهایی مثل طلا، نفت، نقره و… میتوان معامله کرد. گزینهها و امکانات این دو در بقیه زمینهها شبیه یکدیگر هستند.
طبق گزارش بلومبرگ، 93 درصد از کل معاملات فیوچرز بیت کوین در ماه می 2022، از نوع قراردادهای پرپچوال (Perpetual) بودند. قراردادهای پرپچوال که توسط صرافی رمزارز BitMEX در سال 2016 راهاندازی شدند، به معاملهگران این امکان را میدهند که پوزیشن های بزرگی را با هدف ایجاد درآمد ایجاد کنند؛ آن هم با حرکتهای کوچک قیمت از طریق رمزارزها. این اتفاق باعث محبوبیت فزایندهای در جامعه معاملهگران شده است و حجم این بازار معامله فیوچرز اغلب به میلیاردها دلار میرسد. در ادامه کمی بیشتر درباره این نوع از قرارداد صحبت خواهیم کرد.
قرارداد پرپچوال چیست؟
قرارداد پرپچوال یک قرارداد فیوچرز در بازار کریپتو و بدون تاریخ انقضا است. مانند قرارداد فیوچرز، پرپچوال نوعی قرارداد مشتقه است که ارزش خود را از دارایی پایه بهدست میآورد. میتوانید دارایی پایه را با قیمتی که از قبل توافق شده است بخرید یا بفروشید؛ اما هر زمان که صلاح دیدید میتوانید معامله را ببندید. قیمت تسویه، از پیش تعیین شده است و معادل با قیمت دارایی در زمان باز کردن و ثبت قرارداد است.
قراردادهای پرپچوال چگونه کار میکنند؟
یک قرارداد پرپچوال، معاملهگران را قادر میسازد تا در مورد حرکات فیوچرز قیمت ارز دیجیتال پایه حدس بزنند. بیایید این موضوع را با یک مثال درک کنیم: فرض کنید بیت کوین در حال حاضر با نرخ نقدی 30 هزار دلار معامله میشود و انتظار دارید که ظرف یک ماه به 40 هزار دلار برسد. بنابراین، شما یک قرارداد فیوچرز 1 بیت کوین با قیمت 30 هزار دلار با انقضای یک ماهه میخرید/باز میکنید.
اما فرض کنید بیت کوین پس از 20 روز با نرخ 38 هزار دلار معامله میشود. شما معتقدید که این فرصت خوبی برای ثبت سود 8 هزار دلاری است و نمیخواهید صبر کنید تا به 40 هزار دلار برسد. شما میتوانید این سفارش را به دو صورت تسویه کنید:
- بستن همان قرارداد فیوچرز باز با فروش آن به قیمت 38 هزار دلار.
- تنظیم قرارداد فیوچرز فروش جدید به قیمت 38 هزار دلار. با این کار قرارداد فیوچرز خرید از قبل باز شده شما که به قیمت 30 هزار دلار خریداری کرده بودید لغو میشود.
در هر دو مورد، حدود 8 هزار دلار سود خواهید داشت. اگر قرارداد فیوچرز خود را قبل از انقضای آن نبندید، پلتفرم به طور خودکار پس از انقضا آن را با نرخ بازار تسویه خواهد کرد. قراردادهای فیوچرز پرپچوال تقریباً مانند موارد فوق عمل میکنند، به جز چند مورد جزئی:
از آنجایی که یک قرارداد پرپچوال منقضی نمیشود، باید آن را به صورت دستی ببندید یا هم اینکه یک معامله معکوس برای بسته شدن خودکار آن در یک نقطه قیمتی مشخص تنظیم کنید. همچنین گاهی ممکن است صرافی پوزیشن شما را به صورت خودکار نقد کند.
آموزش معامله فیوچرز در بینگ ایکس؛ کارمزد معاملات
کارمزد معامله در حالت پرپچوال ۰.۰۵٪ حجم معامله و در حالت استاندارد، ۰.۴۵٪ حجم معامله است. به این معنی که اگر شما ۱۰۰ دلار را وارد کنید و با اهرم، ۱۰۰ دلار را ۱۰ برابر کنید، آنگاه ۱۰۰۰ دلار درگیر معامله میشود و صرافی از شما ۰.۴۵٪ ۱۰۰۰ دلار را میگیرد. اما یک سؤال: آیا برای معاملهگران فارکس صرف دارد که در اینجا معاملات خود را انجام بدهند؟ میدانیم که معاملهگران فارکس معمولاً در بروکرها معامله میکنند. معامله در بینگ ایکس مزایا و معایب خود را دارد.
نکته منفی که در مورد کلیه قراردادهای فیوچرز وجود دارد این است که کارمزد معامله در این صرافی نسبت به بروکرها بالاتر است. حدود ۳ برابر بیشتر. البته که در مجموع باز هم کارمزد مقداری ناچیز است اما خب به هر حال کامزد بیشتری را از شما دریافت میکند. مزایا شما واریز و برداشت خیلی راحت، حجم معاملات بالا، امکان مدیریت معامله بهتر و با حجم دلخواه.
در بروکرها، امکان اینکه در یک معامله چند تارگت تعیین کنید وجود ندارد. باید چند معامله باز کنید. امکان معامله در حجم پایین وجود ندارد. باید با حجمها و بستههای تعیین شده از سمت بروکر معامله کنید. همچنین در بروکرها امکان تریلینگ استاپ نیز وجود ندارد. خود ما از بینگ ایکس استفاده میکنیم، زیرا مزایای آن، سودی به همراه دارد که ارزش آن، فراتر از ۳ برابر کارمزد بیشتر است.
بیشتر بخوانید: معرفی صرافی بینگ ایکس – بررسی مزایا و معایب آن
آموزش معامله فیوچرز در بینگ ایکس؛ نحوه معامله
در این بخش از آموزش معامله فیوچرز در بینگ ایکس، ما معامله در حالت استاندارد و روی طلا را توضیح میدهیم. بقیه معاملات نیز روندی مشابه دارند. اول اینکه به یاد داشته باشید هر دو حالت Buy و Sell در فیوچرز وجود دارند. همچنین دو آپشن در اختیار شما قرار داده میشود؛ Market و Trigger.
مارکت به معنی معامله با قیمتهای فعلی بازار است و Trigger یعنی انجام معامله با قیمتی که شما تعیین کردهاید. توصیه ما به شما این است که همیشه از حالت Trigger استفاده کنید. همچنین میتوانید کیف پول خود را هم انتخاب کنید و اگر روی گزینه VST Account کلیک کنید، در حالت دمو معامله خواهید کرد و از پول مجازی بینگ ایکس به جای پول واقعی خود استفاده خواهید کرد.
حال در قسمت Margin پولی که میخواهید سرمایهگذاری کنید را تعیین کرده و میزان اهرم را هم تنظیم کنید. سپس میتوانید Stop Loss بگذارید و Take Profit را تعیین کنید. میتوان حد ضرر را هم به صورت درصدی و هم به صورت عدد قیمت مشخص نمود که توصیه ما نوشتن خود قیمت است. در زیر هم میزان پول و میزان درصدی از ضرر را که در صورت رسیدن به Stop Loss متحمل میشوید نوشته شده است.
با کامل کردن اطلاعات بالا و زدن روی دکمه پایین، تنظیمات این معامله انجام میشود. در صفحه جدید، با پر کردن یک چک باکس و کلیک روی گزینه Next، وارد یک صفحه که حاوی تعدادی سؤال است میشوید. سؤالات را بهطور رندوم پاسخ دهید و روی Confirm کلیک کنید. هر کدام که اشتباه بود، کنارش ضربدری زده میشود که با اصلاح پاسخهای نادرست و زدن روی گزینه Confirm، وارد صفحه دیگری میشوید و با زدن تیک و کلیک روی Activate Futures Trading، معامله انجام میشود.
همه این مراحل صرفاً برای بار اولی هستند که شما با بینگ ایکس معامله فیوچرز انجام میدهید و در دفعات بعدی فیوچرز، نیازی به طی کردن این مراحل اضافی نیست.
پس از ثبت معامله، در قسمت پایین سمت چپ، وضعیت معامله شما را نمایش میدهد که شامل این موارد است: ارز یا کالای خریداری شده، سرمایهای که شما قرار دادید و کل حجم معامله با احتساب اهرم، وضعیت سود یا ضرر شما از این معامله در حال حاضر، میانگین قیمت باز شدن، قیمتی که اگر بازار به آن برسد کل سرمایه ما از دست میرود (که هیچ وقت این اتفاق نمیافتد چون حد ضرر گذاشتهایم)، قیمت لحظهای مارکت. همچنین دو گزینه وجود دارد؛ یکی Close که برای بستن معامله هست و دیگری برای ارسال بنر معامله به دیگران است.
در همین قسمت، امکان انجام تغییرات نیز وجود دارد. میتوان استاپ لاس را جابهجا کرد یا حد سود اضافه کرد. میتوان این کار را هم به صورت معمولی و هم به صورت دستی انجام داد. اگر زبانه پایین را به سمت راست جابهجا کنیم، گزینههای دیگری نیز قابل مشاهده است. گزینهای مثل TP/SL که SL را تنظیم کردیم و گزینه Trailing Stop که در آن حد ضرر ما به طور اتوم فیوچرز جابهجا میشود. همچنین بخشهایی مثل نوع Order و میزان کارمزد نیز وجود دارند.
حال در بخش TP/SL میتوان چند تارگت تعیین کرد. اگر روی این بخش کلیک کرده و روی Add کلیک کنیم، با فعال کردن Set TP، میتوان تارگت تعیین کرد. مثلاً تارگت را روی ۱۹۲۵ تعیین کرد. سپس درصد و میزان سود را در بخش پایین مشاهده کرد. سپس با زدن Confirm، حد سود تعیین میشود.
امکان خوبی که در این صرافی وجود دارد و در سایر صرافیها موجود نیست، تعیین چندین تارگت است. برای این کار، به جای وارد کردن عدد، کافی است روی Set Partial Close کلیک کرده و یک تارگت تعیین کنیم. مثلاً همان ۱۹۲۵، سپس در کادر پایین از ما میپرسد که از آن ۱۰ دلاری که سرمایهگذاری کردید، چقدرش را میخواهید به این تارگت اختصاص دهید. با زدن روی Confirm، یک تارگت تعیین میشود. با همین روند، میتوان تارگت بعدی را هم مثلاً در ۱۹۲۲ و با سرمایه ۵ دلار باقیمانده تعیین کرد.
حال اگر بخواهید باز هم تارگتی تعیین کنید، با ارور مواجه میشوید و صرافی میگوید که کل دارایی خود را اختصاص دادهاید. همچنین از این قسمت میتوانید تارگتها و استاپ لاس خود را ویرایش یا حذف کنید. توجه داشته باشید که اگر پوزیشن جدیدی باز کنید تغییری در پوزیشن قبلی شما داده نمیشود، بلکه ردیف جدیدی از معامله را مشاهده میکنید. همینطور اگر روی گزینه Close All کلیک کنید، تمام پوزیشنهایی که دارید بسته میشوند.
به یاد داشته باشید اهرم چیز بدی نیست. کافی است مطابق با تحلیل خود، استراتژی و میزان ریسکپذیری که دارید از اهرم استفاده کنید. ضمناً در دوره کربن بهطور کامل توضیح داده شده است که چگونه از پایین رفتن قیمت هم سود کنید که میتوانید با مراجعه به آن آموزش، این تکنیک را هم فرا بگیرید.
قسمت My Positions پوزیشنهای معامله فیوچرز شما را نشان میدهد. My orders سفارشهایی را نشان میدهد که هنوز تبدیل به پوزیشن نشدهاند. Trade History بیانگر سابقه معامله فیوچرز ما است و میزان سود و ضرر، تاریخ بسته شدن معامله و کارمزد معامله را به نمایش میگذارد.
توجه: سعی کنید در معاملات هیچ وقت از حالت مارکت استفاده نکنید. حتی اگر در لحظه هم خواستید معاملهای را انجام بدهید، در قسمت Trigger خودتان به صورت دستی وارد کنید.
تمامی مراحل برای Buy هم مشابه است. همچنین به جای طلا، هر دارایی دیگری را که خواستید میتوانید جستوجو و ستارهدار کنید تا دسترسی به آن آسانتر شود. ضمناً میتوان صرافی بینگ ایکس را به پلتفرم تریدینگ ویو متصل کرد و روی چارت به طور مستقیم تحلیل و معامله کرد که در آموزش دیگری، به طور کامل این فرایند را توضیح دادهایم.
آموزش معامله فیوچرز در بینگ ایکس – نحوه معامله قراردادهای فیوچرز
برای معامله قراردادهای فیوچرز با CFD، مراحل زیر را دنبال کنید:
نحوه عملکرد معاملات فیوچرز را بشناسید
نحوه کار بازارهای فیوچرز را به درستی بشناسید و درک کنید. در این بازار امکان استفاده از معاملات لانگ و شورت وجود دارد. یعنی میتوانید از بازارهایی که در حال افزایش و همچنین سقوط هستند سود ببرید، به شرط اینکه پیش بینیهای شما درست باشد.
یک بازار فیوچرز را برای معامله انتخاب کنید
با توجه به بازارهای فیوچرز مختلفی که میتوانید از بین آنها انتخاب کنید، باید مشخص کنید که کدام یک برای سبک معامله فیوچرز فردی شما مناسبتر است. برخی از شاخصها نوسانات بالاتری را نسبت به سایرین تجربه میکنند و میتوانند برای معاملهگرانی با رویکرد کوتاهمدت مناسبتر باشند. سایر بازارهای معاملات فیوچرز مانند طلا یا نقره اغلب توسط معاملهگرانی ترجیح داده میشوند که ریسک پذیری کمتری دارند و از بازارهایی با نوسان کمتر استفاده میکنند.
بستری مناسب برای انجام معاملات خود انتخاب کنید
صرافی یا بروکری را انتخاب کنید که امکان معامله در طیف وسیعی از داراییها مثل رمزارزها، جفت ارزهای فارکس، کالاها و… ارائه دهد. پشتیبانی مناسبی داشته باشد. از کارمزد معقولی برخوردار باشد و استفاده از اهرم در آن متنوع باشد. به گونهای که حتی با دارایی اندک هم امکان معامله داشته باشید. پیشنهاد ما به شما صرافی بینگ ایکس است که در این مقاله، به طور کامل انجام معاملات فیوچرز در صرافی بینگ ایکس را توضیح دادیم.
تصمیم بگیرید که روی معاملات لانگ حساب باز میکنید یا معاملات شورت
لانگ به این معنی است که شما در حال پیشبینی در مورد افزایش ارزش در آینده هستید و شورت به این معنی است که در حال پیشبینی کاهش ارزش آن هستید. اگر فکر میکنید که قیمت پایه یک آینده بر اساس تحلیلهای فاندامنتال و تکنیکال خودتان افزایش مییابد، میتوانید یک پوزیشن خرید باز کنید. در عوض، اگر تجزیه و تحلیل شما حاکی از کاهش قیمت پایه بازار باشد میتوانید پوزیشن فروش باز کنید.
اولین معامله خود را انجام دهید
برای انجام اولین معامله خود، به پلتفرم معامله فیوچرز خود بروید و یک بازار را انتخاب کنید. اگر پلتفرم معامله فیوچرز شما صرافی بینگ ایکس باشد کار شما راحت است، زیرا تمام آنچه که نیاز دارید قدم به قدم و به صورت تصویری برای شما آورده شده است و میتوانید از آن استفاده کنید.
نقاط استاپ و محدودیتهای خود را تعیین کنید
قبل از اینکه پوزیشن خود را باز کنید، باید توقفها و محدودیتهایی را به معامله خود اضافه کنید. توقفها و محدودیتها ابزارهای توصیهشده برای مدیریت ریسک در حین معاملات فیوچرز هستند. اگر قیمت به سطحی کمتر از حد مطلوب برسد یک دستور توقف، پوزیشن شما را بهطور خودکار میبندد. بدین شکل، شما ضرر خواهید کرد. اما میزان ضرر را شما کمتر است و مدیریت شده است و در خطر مارجین کال نخواهید بود.
پوزیشن خود را نظارت کرده و ببندید
پس از اینکه معامله خود را انجام دادید، باید آن را زیر نظر داشته باشید تا مطمئن شوید که بازارها همانطور که شما انتظار داشتید رفتار میکنند. اگر اینطور نبود ممکن است بخواهید معامله خود را ببندید تا ضرر خود را به حداقل برسانید. اگر چنین هستند، احتمالاً میخواهید پس از کسب سود رضایت بخش، معامله خود را ببندید تا سود خود را برداشت کنید. به یاد داشته باشید راههایی وجود دارد که با استفاده از آنها، شما میتوانید معامله قرارداد فیوچرز را قبل از رسیدن به تاریخ انقضای قرارداد ببندید.
جمعبندی
در این آموزش از سری آموزشهای متعددی که در زمینه بازارهای مالی ارائه میدهیم، به آموزش معاملات فیوچرز در بینگ ایکس پرداختیم. فرا گرفتیم که یک قرارداد فیوچرز چیست و چگونه کار میکند. همچنین با مفهوم معاملات پرپچوال نیز آشنا شدیم و درباره تاریخچه و کاربرد آنها صحبت کردیم. در ادامه، یک معامله فیوچرز را قدم به قدم، از ابتدا تا ثبت و حتی لغو معامله، با هم انجام دادیم و درباره آن توضیح کامل ارائه کردیم.
پس از مطالعه این آموزش یا تماشای ویدئوی مربوطه، احتمالاً به هر سوالی که درباره معامله فیوچرز در صرافی بینگ ایکس داشتید پاسخ داده شده است؛ با این حال، اگر سوالی در زمینه معاملات داشتید، میتوانید از بخش کامنت های همین مقاله با ما در میان بگذارید.
سؤالات متداول درباره آموزش معامله فیوچرز در صرافی بینگ ایکس
معامله فیوچرز چیست؟
نوعی از معامله است که در آن معاملهگر متعهد میشود یک دارایی را در آینده و در تاریخی معین بخرد یا بفروشد.
چرا باید از معاملات فیوچرز استفاده کرد؟
استفاده از اهرم یکی از مهمترین مزایای معاملات فیوچرز است. از این طریق، معاملهگر با سرمایه اندکی کم، میتواند معاملاتی با حجم فراوان را به انجام برساند.
چند نوع معامله فیوچرز در صرافی داریم؟
دو نوع. یکی معاملات استاندارد که با آن میتوان انواعی از داراییها را معامله کرد و دیگری معاملات پرپچوال که صرفاً امکان معامله کریپتوکارنسی را به ما میدهد.
کارمزد معاملات فیوچرز چقدر است؟
برای معاملات استاندارد، ۰.۴۵ درصد و برای معاملات پرپچوال، ۰.۰۵ درصد.
منظور از Market و Trigger در صرافی چیست؟
منظور از مارکت، معامله با قیمت لحظهای خود بازار است و منظور از Trigger، معامله در قیمتی است که خود ما تعیین میکنیم. توصیه ما این است که همیشه از Trigger استفاده کنید، حتی اگر میخواهید در لحظه و با قیمت بازار معامله را انجام دهید.
آیا امکان تعیین تارگت و حد ضرر در معاملات وجود دارد؟
بله، در صرافی بینگ ایکس میتوانید برای معاملات فیوچرز چندین حد سود و حد ضرر تعیین کنید. البته این امکانی است که در بینگ ایکس وجود دارد و در بسیاری از صرافیهای دیگر موجود نیست.
با بهرهگیری از مطالب ارائه شده در سایت آکادمی شامی، میتوانید همه اطلاعات لازم برای شروع و حرفهای شدن در حوزه معاملهگری را به دست بیاورید. همچنین برای آموزش صرافی بینگ ایکس و مسلط شدن به تمامی قسمت های این صرافی میتوانید دوره رایگان بینگ ایکس پرو را تهیه کنید و از مطالب بهره ببرید.
اگر نیاز به مشاوره دارید مشاوران آکادمی شامی آماده ارائه خدمات و مشاوره رایگان به شما هستند. برای درخواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود.